Abone Ol

Adliyedeki güvenlik görevlisinden şort giyen genç kadına taciz

İstanbul Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda 24 yaşındaki Demet K. asansörün yerini sorduğu güvenlik görevlisinin sözlü tacizine uğradığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Demet K. ifadesinde, giydiği şort nedeniyle taciz edildiğini söyledi.

Adliyedeki güvenlik görevlisinden şort giyen genç kadına taciz

Milliyet'ten Elif Altın'ın haberine göre, Demet K. şikâyet dilekçesinde, geçen ay ziyaret ettiği avukat arkadaşıyla görüştükten sonra adliyeden çıkmak için bir güvenlik görevlisine asansörün yerini sorduğunu, güvenlik görevlisinin de ansansörün yerini gösterdikten sonra arkasından diğer güvenlik görevlisine, "Yırt onu" diye bağırdığını söyledi.

Demet K. dilekçesinin devamında, "Muhtemelen benim aşağı indiğimi zannetti. Ancak ilk güvenlik görevlisi bana hakaret eden görevliye dönerek kaşlarını kaldırdı. Şahıs burada demek istedi. O sırada yanımızda temizlik görevlisi bir bey de vardı. Bu konuşmaları duymuş olabilir" dedi.

Adliyedeki güvenlik görevlisinden şort giyen genç kadına taciz - Resim: 1

Olay sırasında üstünde şort olduğunu söyleyen Demet K. "Giydiğim şort yüzünden hakarete maruz kaldığımı düşünüyorum. Bana laf atan güvenlik görevlisinin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.