Abone Ol

Adana'da ilginç yılbaşı kutlaması

ADANA’da yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenler eğlence mekanlarını doldurdu. Her yıl Uğur Mumcu Meydanı’nda kutlanan yeni yıl, bu yıl şehitler nedeniyle kitlesel olarak kutlanmadı.

Adana'da ilginç yılbaşı kutlaması

Adana kent merkezinde yeni yıla saatler kala yılbaşını kutlamak isteyenler mekanlara koştu. Amatör müzisyenlerin şarkıları eşliğinde yeni yıla giren vatandaşlar, dans ederek gecenin tadını çıkardı. Yaşanan terör olayları ve şehitler nedeniyle kutlamaların iptal edildiği Uğur Mumcu Maydanı’nda polis, olası terör olaylarına karşı geniş güvenlik önlemi aldı. vatandaşlar, meydanı boş görüp eğlence mekanlarının yolunu tuttu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislerin de görev aldığı alanı ziyaret eden Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, personel ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Dedektör köpeklerle Uğur Mumcu Meydanı’nda arama yapan polis, güvenliği en üst seviyede tuttu.

ÇAMAŞIR DEFİLESİ İLE KUTLADILAR

Adana’nın gözde mekanlarından Sahne Adana’da ünlü Victoria’s Secret defilesine benzer çamaşır defilesi ile yeni yıl kutlandı. Önceden rezerve edilen masalarda yerini alanlar defileyi beğeniyle izledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yerel sanatçıların sahne aldığı eğlence mekanlarında yeni yılı kutlayan vatandaşlar, dans ederek gecenin tadını çıkardı. Mekanlardaki yeni yıl eğlenceleri, günün ilk ışıklarına kadar devam etti.