Abone Ol

Adalet Bakanı'ndan Sabah yazarına FETÖ ayarı! Düne kadar maklubeye kaşık sallayanlar...

Sabah yazarı Dilek Güngör, birkaç gündür yargıda tuhaf işler olduğunu bazı 'FETÖ'cülerin de kritik noktalara getirildiğini iddia etmişti.

Adalet Bakanı'ndan Sabah yazarına FETÖ ayarı!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Bu örgütün sadece yargıya, orduya, emniyete sızdığı sanılmasın. Nerede ahlaksızca bir saldırı varsa bilin ki orada FETÖ’nün bir tezahürü vardır. Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye, asil şerefli Türk yargısına saldırmaya kalkmasın" dedi.

Adalet Bakanı'ndan Sabah yazarına FETÖ ayarı! Düne kadar maklubeye kaşık sallayanlar... - Resim: 1Sabah yazarı: FETÖ'cüler yargıda kritik yerlere getirildi

Dün Sabah yazarı Dilek Güngör, birkaç gündür yargıda tuhaf işler olduğunu bazı 'FETÖ'cülerin de kritik noktalara getirildiğini iddia etmişti.

"Şu anda yargıyı ele geçiren bu grupların içine sızan FETÖ'cüler eliyle 17-25'teki gibi yeni bir kumpas davası hazırlansa o zaman kim, ne diyebilecek?" diye soran Güngör, "Tarih tekerrür ediyor ama kimse yargıdaki tehlikenin büyüklüğünü fark edemiyor" ifadesini kullanmıştı.

Gül'ün 'maklube' çıkışının bu yazının üzerine gelmesi dikkat çekti.

Sabah gazetesinin de aralarında bulunduğu yayınların çatı kuruluşu olan Turkuvaz Medya'da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kardeşi Serhat Albayrak yönetici olarak bulunuyor.