Abone Ol

Acun'un vekil amcasından partilere Survivor teklifi

Acun Ilıcalı’nın vekil amcası Mustafa Ilıcalı, Meclis'te yaşanan tansiyonu 4 gruptan vekilleri Survivor'a götürerek çözmeyi planlıyor.

Acun'un vekil amcasından partilere Survivor teklifi

Parlamentoda İstanbul’da yapımı devam eden üçüncü köprü ile ilgili basın toplantısı düzenleyen ünlü sunucu Acun Ilıcalı’nın amcası AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, gazetecilerin basın toplantısına ilgi göstermemesi üzerine "Basın toplantısına fazla ilgi yok herhalde. Dün İstanbul’da yer yerinden oynadı" diyerek danışmanından bir daha anons yaptırmasını istedi.

"ERZURUM DEYİNCE KİMSE GELMİYOR"
Ilıcalı, toplantı öncesinde bazı gazetecilerin yeğeni Acun Ilıcalı ile ilgili sorularına cevap vererek, "Erzurum deyince kimse gelmiyor herhalde. Survivor ile Acun’u getirip onunla yapacağım" dedi.

Survivor’a milletvekillerini de götürmek istediğini belirten Ilıcalı, "4 gruptan götürürüz oraya tansiyonu da düşürür, güzel bir yarış olur. Buraya çok büyük faydası olur" diye konuştu. İşleri nedeniyle Survivor’u izleyemediğini kaydeden Ilıcalı, reytinglerin iyi olduğunu belirtti.

"4 GRUPTAN VEKİLİ SURVİVOR'A GÖTÜREYİM"
Ilıcalı, "Survıvor’a gidelim, mecliste eğer tansiyonu düşürecekse 4 gruptan milletvekili alıp 2 gün seyirci mi olur, yarışmacı mı olur, ben buna hazırım. Survıvor’dan sonra geldiğimizde hakaretlerin kalktığı, ülkemizin kalkınmasına iktidarı ile muhalefeti ile kilitlenmiş bir meclis olacaksa ben elimi bu manada taşın altına koymaya hazırım. Acun Bey’e ben böyle bir şey dediğimde ’amca emrin olur’ der diye düşünüyorum" dedi.