Abone Ol

Acun'dan Semih Öztürk'e şok uyarı! Serkaç dersen...

'Survivor 2016'nın son yayınlanan bölümüne, ünlüler takımından Serkay Tütüncü ile gönüllülerden Semih Öztürk arasındaki tartışma damgasını vurdu. Acun Ilıcalı ise sessizliğini bozarak Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü'yü çok sert şekilde uyardı.

Acun'dan Semih Öztürk'e şok uyarı! Serkaç dersen...

Survivor 2016'nın son yayınlanan bölümüne, ünlüler takımından Serkay Tütüncü ile gönüllülerden Semih Öztürk arasındaki tartışma damgasını vurdu. Acun Ilıcalı, "Semih'e de şu uyarıyı mutlaka yapacağım. 'Serkaç' diyemezsin. Bir insanın isminde harf değiştirerek hitap etmek hakaretin başka bir versiyonu. Bana öyle bir şey yapılsa hakaret olarak algılarım. İki taraf da bundan sonra dikkatli olacak" ifadelerini kullandı.

"BİR GENCİN BU DURUMA DÜŞMESİ..."

Acun'dan Semih Öztürk'e şok uyarı! Serkaç dersen... - Resim: 1Acun Ilıcalı: Ne AK Partiliyim ne de Fethullahçı

Serkay'ın eleştirileri üzerine söz alan Semih ise "Benim yakandam düşmesi gerekiyor. Bir gencin bir duruma düşmesi gerçekten beni üzüyor. Performans anlamında zaman zaman iyi zaman zaman kötü oldu. Ancak ilk günden bu yana ahlaki kavramları zorladı, çok aştı. Son 8'i değil, 80 yarışmacın içinde olmayı hek eder mi bilmiyorum. Arkadaşın otokontrol mekanizması gelişmemiş. Başarısızlığını laf atarak değiştirmeyi deniyor. Ben kendi işime bakıyorum" ifadelerini kullandı.