Abone Ol

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla ve arkadaşları O Ses Türkiye sahnesinde

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2017 Pazar akşamı yayınlanan yılbaşı özel bölümünde Leyla Ilıcalı ve arkadaşları O Ses Türkiye sahnesindeydi.

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla ve arkadaşları O Ses Türkiye sahnesinde

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2017 Pazar akşamı yayınlanan yılbaşı özel bölümünde Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla ve arkadaşları O Ses Türkiye sahnesinde 'Arsız Gönül' şarkısını seslendirdiler.

Leyla Ilıcalı'nın yaşı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın ikinci evliliği Zeynep Ilıcalı'dan olan kızı Leyla Ilıcalı, 2004 yılında doğdu.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Leyla Ilıcalı ve arkadaşları Athena grubuna ait “Arsız Gönül” şarkısını seslendirmeye başladığında ise O ses Türkiye jüri koltuğunda oturan aynı zamanda Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un ağzı açık kaldı.

İşte o video...

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla ve arkadaşları O Ses Türkiye sahnesinde - Resim: 131 Aralık 2017 reyting sonuçları: Türkiye yılbaşı gecesi Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye'ye kilitlendi

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla ve arkadaşları O Ses Türkiye sahnesinde - Resim: 2Defne Samyeli seksi kıyafetiyle O Ses Türkiye'ye damga vurdu