Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor açıklaması!

Acun Ilıcalı, oyuncu Ezgi Mola'nın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 yarışmasını değerlendirdi. Ilıcalı, Cemal Can Canseven'in performansıyla şampiyonluğu hak ettiğini ifade ederken, Barış Murat Yağcı'nın ise performansının sakatlığının etkilediğini belirtti.

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor açıklaması!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın YouTube programı Tanınmış Kişileri Seviyorum'un son konuğu Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı programda Ezgi Mola'nın da kendileriyle sürpriz bir projede yer alabileceğini söyledi. Yeni projesini duyuran Ilıcalı, Exatlon yarışmasının ABD'de de yayına gireceğini de açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor açıklaması! - Resim: 1

"CEMAL CAN ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ"

Ezgi Mola'nın Survivor sorularını da yanıtlayan Ilıcalı, Survivor finalistleri olan Cemal Can ve Barış Murat Yağcı'nın performansları hakkında da değerlendirme yaptı.


Acun Ilıcalı "Bu sene en saygılı Survivor'lardan biri oldu. Cemal Can hak etti şampiyonluğu. Kendi kapasitesini en yükseğe taşıyan Cemal Can oldu. Sonuna kadar zorladı ve etkileyici bir performans ortaya koydu" dedi.


"BARIŞ İYİ BAŞLADI ANCAK..."

Ilıcalı, Barış Murat Yağcı için de "Barış iyi başladı, çok da iyi gidiyordu ama bir sakatlık geçirdi. Sakatlık sonrası geri dönemedi. Seyirci oyun kazanmayanı artık şampiyon yapmaya çok meyilli olmuyor. Çok sayı almasa da kritik yerlerde oyun kazanmasını istiyor" ifadelerini kullandı.