Abone Ol

Acun Ilıcalı Sert Çıktı! Diskalifiye mi Olacak? İşte Yeni Bölüm Fragmanı...

Survivor 2021 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yayınlanacak bölümde ödül ve dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Ünlüler arasındaki tartışmalar devam ediyor ve Acun Ilıcalı konseyde Çağrı'yı uyarıyor.

Acun Ilıcalı Sert Çıktı! Diskalifiye mi Olacak? İşte Yeni Bölüm Fragmanı...

Yayınlanan fragmanda Çağrı ve Öykü arasında gerginlik yaşanıyor. Birbirlerini uzun zamandır tanıyan ikili arasında yaşanan tartışma takıma da yansıyor. 'Benim 3, 3.5 ay burada kalmam gerekiyor arkadaşlar deyip 1.5 ay şuradan kalkmadın Çağrı, bir tane bir şey yapmadın' diyen Öykü ve Çağrı arasında tartışma başlıyor.

Takıma yansıyan gerginlikten Doğan ve Barış da nasibini alıyor. Adada yaşanan gerginlik ödül oyununa da sıçrıyor. Sergen ve İsmail arasında oyun sırasında ufak bir atışma yaşanıyor. Batuhan ise oyun kaybettiği için sinirlerine hakim olamıyor. Fakat en alıcı nokta konsey oluyor.

KONSEYDE ACUN'DAN UYARI 

Dokunulmazlık oyunu sonrası ise yarışmacılar konseye geliyor. Bir eleme adayının çıkacağı konseyde geçtiğimiz günlerde Çağrı'nın yaptığı hareket damga vuruyor.

'Sahte bir kabadayılık diyen' Çağrı daha sonra Acun Ilıcalı'dan uyarı alıyor. Fragmanda, 'O hareket hiç hoş bir hareket farkındasın değil mi?' diyen Ilıcalı, 'Yarışma kuralları var sen sinirini burada deşarj etme' diyerek açıklama yapıyor. Yapılan bu uyarı ise akıllara 'Çağrı diskalifiye mi olacak?' sorusunu getirdi.

Dora ve Doğan arasında başlayan gerginliğe takım arkadaşları da dahil olmuş ve Çağrı, Poyraz'ın eline vurmuştu.