Abone Ol

Acun Ilıcalı resmen ezdi geçti!

Medya Takibi Ajansı İnterpress, magazinde mart ayının en çok konuşulan isimlerini açıkladı. Acun Ilıcalı ilk sırada yer alırken, Cem Yılmaz ikinci, Aleyna Tilki üçüncü oldu.

Acun Ilıcalı resmen ezdi geçti!

Magazinde mart ayının en çok konuşulan isimleri açıklandı. Acun Ilıcalı ilk sırada yer alırken, Cem Yılmaz ikinci, Aleyna Tilki üçüncü oldu.
Interpress'in mart ayı için hazırladığı 'Magazinde Öne Çıkan Ünlü İsimler' listesinin zirbvesinde Acun Ilıcalı yer aldı. Komedyen Cem Yılmaz'ın ikinci, yeni neslin gözde ismi Aleyna Tilki'nin ise üçüncü olduğu belirlendi.

Televizyon, internet ve yazılı basında çıkan haberlerin incelenmesiyle hazırlanan araştırmaya göre, yapmış olduğu Yarışma programları ve açıklamalarının yanı sıra yurt dışına açılması ile de Gündemde olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında geçtiğimiz ay 4 bin 464 haber çıktı. Özellikle son oynadığı filmde sigara kullanımını özendirdiği iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulması haberleri ile gündeme oturan ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında medyaya 4 bin 225 haber yansıdı. Müziğinin yanı sıra yaşı, giyimi ve açıklamaları ile gündem olmayı başaran Aleyna Tilki hakkında geçen ay medyada 3 bin 631 haber yer aldı.

Mart ayında magazin gündeminde dördüncü sırada Demet Akalın yer alırken sosyal medya paylaşımları ve şarkıları ile öne çıkan güzel şarkıcı ile ilgili medyada 2 bin 883 haber çıktığı tespit edildi. Türkiye'nin 'İmparator' lakaplı sanatçısı İbrahim Tatlıses geçen ay daha çok paylaşımları ve kendisine emekli maaşı bağlanması haberleriyle gündeme gelirken, hakkında medyada 2 bin 434 haber çıktı. 'Recep İvedik 5' ile yılın en çok izlenen filmi olmaya aday olan komedyen Şahan Gökbakar hakkında medyaya 2 bin 433 haber yansıdı.
Vatan