Abone Ol

Acun Ilıcalı kaç kez evlendi eşleri ve çocuklarının isimleri

Acun Ilıcalı bugüne kadar kaç kez evlendi bu evliliklerden kaç çocuğu var? Son eşi ile birlikte Acun Ilıcalı'nın eski karıları merak konusu oldu. Peki Acun Ilıcalı aslen nereli kaç yaşında çocuklarının ve eşlerinin isimleri ne?

Acun Ilıcalı kaç kez evlendi eşleri ve çocuklarının isimleri

Acun Ilıcalı kaç kez evlendi ve kaç çocuğu var sorularının yanıtını ile başlayalım. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. İlk eşinin adı Seda Başbuğ. Bu evliliğini 19 yaşındayken yaptı. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti.

Acun Ilıcalı'nın ilk karısından Banu Ilıcalı isminde bir kızı var. Geçtiğimiz yıllarda Acun büyük kızı Banu'yu Efe Ceyhun ile dillere destan bir düğünle evlendirmişti.

Acun Ilıcalı ikinci evliliğini 2003 yılında Zeynep Ilıcalı ile yaptı. İkinci eşi Zeynep Ilıcalı ile olan evlilikten de 2 çocukları oldu. Her iki çocuğu da kız.

Acun Ilıcalı kaç kez evlendi eşleri ve çocuklarının isimleri - Resim: 1

Acun Ilıcalı Zeynep Ilıcalı ile birlikteyken sunduğu televizyon programı Var Mısın Yok musun'da Şeyma Subaşı ile tanıştı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın aşkı Zeynep Ilıcalı ile olan evliliğini bitirdi. 2016 tarihinde eşi Zeynep Yılmaz'dan anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Acun ve Şeyma evlenmeden önce de bir kızları oldu.

Acun Ilıcalı kaç kez evlendi eşleri ve çocuklarının isimleri - Resim: 2

Acun Ilıcalı'nın 3 evliliğinden toplam 4 kızı bulunuyor. Kızlarının isimleri ve eski eşlerinin isimleri şöyle; Banu Ilıcalı annesi Seda Başbuğ,
Yasemin Ilıcalı ve Leyla Ilıcalı : anneleri Zeynep Ilıcalı
Melisa Ilıcalı annesi Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı aslen nereli : 29 Mayıs 1969 yılında Edirne'de doğan Acın Ilıcalı aslen Erzurumlu.