Abone Ol

Acun Ilıcalı Itır Esen aşk dedikodusu bile yetti!

Itır Esen, Acun Ilıcalı ile aşk dedikodusu gündeme geldi. İkilinin birlikte tatile gittiği iddiasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Acun Ilıcalı Itır Esen aşk dedikodusu bile yetti!

Konunun gündeme gelmesi ile birlikte 'Itır Esen' Google Trend'e girdi. Itır Esen, Google'a göre en az 200 bin kez arandı.

Sosyal medyada en çok konuşulan bir diğer konu ise Itır Esen ile Şeyma Subaşı arasındaki benzerlik oldu.

Acun Ilıcalı ile Itır Esen’in Bağdat Caddesi’nde baş başa yemek yedikleri, Dubai’de tatil yaptıkları iddia edidi.

Miss Turkey 2017’de Türkiye güzeli seçilene Itır Esen’in , 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı paylaşım yüzünden tacı elinden alınmıştı. İşte Itır Esen ve Acun Ilıcalı aşk dedikodusuna dair detaylar…

Acun Ilıcalı ve Itır Esen ikilisinin Bağdat Caddesi’nde bir restoranda görüldükleri, birlikte tiyatroya gittikleri son olarak da Dubai’de kısa bir tatil yaptıkları iddia ediliyor. İkilinin başbaşa çekilmiş bir fotoğrafı yok fakat bir iş yemeği, arkadaş toplantısı mı olduğu belli olmayan bir masada Snop Magazin’in servis ettiği bir yemek masasının etrafında Acun Ilıcalı ve Itır Esen’in de içinde bulunduğu sekiz kişinin fotoğraf konuşuluyor.

Acun Ilıcalı Itır Esen aşk dedikodusu bile yetti! - Resim: 1

ITIR VE ŞEYMA BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Acun Ilıcalı ile sevgili oldukları iddia edilen model Itır Esen’in Şeyma Subaşı ile benzerliği gündeme damgasını vurdu. Genç kadınların giyimi ve verdikleri pozlar dahi neredeyse aynı…

ITIR ESEN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olan Itır Esen, ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.