Abone Ol

Abdurrahman Dilipak: Erdoğan kendini korusun kendini koruyamayanı Allah da korumaz

Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Bizi kim koruyor!” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Dilipak “Siyaset de aynı şekilde güven müessesesi değil, denetim müessesesidir. Güveneceğiniz adamlarla çalışın, ama güvenmiyormuş gibi denetleyin” dedi.

Dilipak: Erdoğan kendini korusun kendini koruyamayanı Allah da korumaz

İşte Dilipak’ın Yazısı:

“KENDİNİ KORUMAYANI ALLAH DA KORUMAZ”

“Para, kadın, makam, şöhret, güç dönüştürücüdür ve önce ona sahip olanları dönüştürür” diyen Dilipak yazısını şöyle sürdürdü:

“Bu değerlerle tanışmamış birinin ahlakına güvenebilirsiniz, ama bu gerçeklerle yüzleştiğinde o ahlaktan eser bulamayabilirsiniz, hatta açlığı saldırganlığa da dönüşmüş olabilir..

Abdulhamid memlekette istihbarat ağı kurmuştu ama yan odada yaşananlardan habersiz(mi) idi. Düşmanları aslında hemen yanıbaşındaydı. Aslında şeytan hemen yanıbaşımızda, hepimizin nefsine taht kurmuş oturuyor. Tatile çıkmıyor, fazla mesai yapıyor.

Ben Erdoğan için, diğer, onun rızasına uygun davranan tüm kardeşlerim için dua ediyorum. Allah onları korusun!. Ama onlar da kendilerini korusunlar. Kendini korumayanı Allah da korumaz. Önce biz kendi hakkımızdaki hükmü değiştireceğiz ki, Allah da onun hakkındaki hükmünü değiştirsin.

Hani meşhur sözdür: Baba ben düşmanlarımla savaşabilirim, sen beni dostlarımdan (Dost görünenlerden ve ahmaklardan) koru.

Ne demişti Eba Müslüm Horasani: 'Onlar, şerrinden emin oldukları için, dostlarını kendilerinden uzak tuttular.

Düşmanlarını kazanmak için, kendilerine yakın tuttular.

Yakın tuttukları düşmanları ‘dost’ olmadı.

Ancak, uzak tuttukları dostları ‘düşman’ oldu.

Herkes düşman safında toplanınca, yıkılmaları mukadder oldu.'”