Abone Ol

ABD'de yetişkin filmi yıldızı olan Türk öğretmen Alara olay yarattı

İsmini değiştirerek kendini “Alara” olarak tanıtan ve kısa bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındığından bahseden genç kadın, yetişkin film sektörüne girmek istediğini söyleyerek Türkiye’de neler yaşadığından bahsediyor.

ABD'de yetişkin filmi yıldızı olan Türk öğretmen Alara olay yarattı

Bugünlerde yetişkinlere yönelik içerik üreten OnlyFans ve benzeri internet sitelerine ülkemizden de ilgi oldukça arttı. Yetişkin içerikleri sosyal medyada gündem olunca geçtiğimiz yıllarda çekilen Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir yetişkin içerik sitesinde bulunan Türk kadına ait video tekrar konuşulmaya başladı. 

YETİŞKİN FİLM SEKTÖRÜNE GİRMEK İSTEDİ

İsmini değiştirerek kendini “Alara” olarak tanıtan ve kısa bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındığından bahseden genç kadın, yetişkin film sektörüne girmek istediğini söyleyerek Türkiye’de neler yaşadığından bahsediyor. Türkiye’de üç yıl öğretmenlik yaptığını anlatan Alara, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındığını ve bu sektördeki filmlerde yer almak istediğini anlatıyor. 

GÜNDEME OTURDU

Ailesi tarafından baskı altında büyütüldüğünden bahseden genç kadın, Amerika Birleşik Devletleri'ne göç ettikten sonra önce öğretmenlik yapmak için çabaladığını ancak sonra vazgeçtiğini söylüyor. "Alara"nın anlattıkları akıllara Almanya’da yaşayan yetişkin filmleri yıldızı Sibel Kekilli’yi getiren genç kadın, sosyal medyada gündeme oturdu.