Abone Ol

A Haber'den sosyal medyayı sallayan fotoğrafa flaş savunma: TRT ekibi de kendini yere atıyor

A Haber ekibinin duvarın dibine saklanarak yaptığı canlı yayın sırasında, TRT muhabirinin sakin bir şekilde ayakta durarak ve kasksız olarak yayın yapması sosyal medyada olay yarattı. A Haber'den eleştirilere yanıt geldi.

A Haber'den flaş yanıt: TRT ekibi de kendini yere atıyor

A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak A Haber canlı yayınında sosyal medyada kendisinin TRT muhabiriyle karşılaştırılmasına yanıt verdi..

Kerim Ulak şöyle konuştu:

Şimdi deniliyor ki biz korkmuşuz. Bir fotoğraf karesi üzerinden A Haber'i beni hedef almak istediler. Bir adamı karalamak istiyorsanız fotoğraf kullanacaksınız. Ama gerçekler öyle değil. O sırada yoğun bir bombardıman başladı. Ve yoğun bombardıman sırasında terör örgütü yoğun havanlar atmaya başladı.

TRT muhabirinin üzerinden çelik yelek var yayına bağlanmak için ayağa kalktı. O sırada tabi üzerimizden bir havan geçti. Havanın gelmesiyle birlikte büyük bir panik yaşandı. Herkes kendini yere attı. TRT ekibi de kendini yere attı.

Havan sesiyle birlikte arkadaşlarımız ve benim yaşadığım panik var. Eğilerek yayın yapma gerekçemiz havanlardan korunmak.

Şimdi fotoğrafı veriyorsunuz. Bu fotoğrafı veren ise FETÖ ve PKK'ya yakın hesaplar. Bir fotoğraf karesi üzerinden nasıl insanları karalarsınız. A Haber ekranlarında bu görüntüler yayınlanıyor. O sırada yaşananları görüyorsunuz. Ve havan 10 metre ilerimizde bir duvarı deldi.

Böyle bir ortamda çelik yelek giymeyip kendimizi güvene almamak neresi yanlış. FETÖ ve PKK hesaplarını anlıyorum onlar kendilerine verilen emri yerine getiriyor. Çok tanıdığımız gazeteci arkadaşlarımız da o fotoğraf üzerinden beni hedef aldı.

A Haber'den sosyal medyayı sallayan fotoğrafa flaş savunma: TRT ekibi de kendini yere atıyor - Resim: 1TRT muhabiri, A Haber muhabirinin foyasını nasıl ortaya çıkardı?

Sizleri sorumlu yayıncılığa davet ediyorum. Ben izleyicilerin takdirine sunuyorum. Burada yanlış olan ne var. TRT ekibi de havanın gelmesiyle birlikte kendilerini yere atıyor. A Haber bir hedeftir. Türkiye tüm sıcak gelişmeleri bu ekrandan öğreniyor.

Bu yaptığımız habercilik başarısı birilerini rahatsız ediyor. Çamur at izi kalsın. Hedef aldıkları nokta da inanılmaz gülünç.

AYNI DAKİKALARDA TRT HABER VE A HABER EKRANLARI:

Şimdi bunun hesabını mahkemede nasıl vereceksiniz? O anda havan geliyor biz ne yapalım ayakta mı duralım. Yok ben korkmuyorum terör örgütü karşıda bizi de vursunlar. Böyle mi diyelim. PKK ve FETÖ hesapları ortaya atıyor. Türkiye'de internet siteleri de bu yalana ortak oluyor.