Abone Ol

7 Yaşındaki İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Amcası Çıktı

Giresun'da geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi’nin (7) ölümüyle ilgili Müge Anlı canlı yayında katili açıkladı.

7 Yaşındaki İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Amcası Çıktı

Kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada İkranur'un amcası cinayeti itiraf etti.

SORUŞTURMA SONA ERDİ

İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine Bulancak Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan çok yönlü soruşturma sona erdi.

İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cuma günü 7 kişi gözaltına alınmıştı.

AMCASI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Küçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişinin, sorgusu tamamlandı. İkranur'un 14 yaşındaki amcası S.T.'nin, sorgusunda cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı. Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, yaşanan gelişmeyi canlı yayında açıkladı.

Anlı: “Geçtiğimiz günlerde Tirsi Ailesi’nden 7 kişi gözaltına alınmıştı. İkranur’u en son gören 14 yaşındaki amca S.T ve hala A.T, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Amca S.T., cinayeti itiraf etti.” açıklamasında bulundu.

Ne Olmuştu?

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyü Kıran Mahallesi'nde, evinin yakınındaki bahçede geçen yıl 27 Haziran 2020 günü, 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan, Nazlı- Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti.

Küçük İkranur geri dönmeyince, kardeşi ve kuzeni ailesine haber verdi. Çevrede arama yapan Tirsi Ailesi, kızlarını bulamayınca jandarmadan yardım istedi.

Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. 370 hektar alanda yaklaşık 150 kişilik uzman ekibin iz takip ve kadavra köpekleri, drone ve termal kameralar ile aradığı İkranur, 3 gün sonra evlerinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy Deresi’nde ölü bulundu.