Abone Ol

7. Koğuştaki Mucize filmi konusu gerçek mi ve oyuncuları kimler?

Yerli versiyonuyla adeta tüm Türkiye'nin beğenisini toplayan 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu ile adeta tüm izleyicilerine duygu dolu anlar yaşatmıştı.

7. Koğuştaki Mucize filmi konusu gerçek mi ve oyuncuları kimler?

Yapımın orijinal hali ise bu akşam televizyonda ilk kez TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Asıl adı adı Miracle In Cell No 7 olan yapımın konusu, oyuncuları gibi detaylar vatandaşlar tarafından merak edilirken öte yandan bu sezon salgın sebebiyle yayınlanmayan diziler yerine nostaljik anlar yaşatan TRT, bu defada ülkemizde izlenme rekorları kıran filmin orjinalini ekrana getirecek. Buna göre; birçok kişi 7. Koğuştaki Mucize konusu gerçek mi, oyuncuları kimler?

Sorusuna internet aracılığı ile yanıt aramaya başladı. Peki, Miracle In Cell No 7 yani 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin yerli ve orijinal hali ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

7. Koğuştaki Mucize filmi konusu gerçek mi ve oyuncuları kimler? Yedinci Koğuştaki Mucize Miracle In Cell No 7 Kore versiyonu oyuncu kadrosu

Ülkemizde Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu yabancı film uyarlaması yapım 7. Koğuştaki mucize bu akşam orijinal haliyle ilk kez ekranlarda yerini alacak. Yerli versiyonu beyazperdedeki süresince büyük ilgi görmüş sonrasında ise yayınlandığı dijital film platformları üzerinden de binlerce kişi tarafından izlenmişti.

Dram türündeki yapım izleyicileri duygu dolu anlar yaşatırken bu akşam TRT1'de yayınlanacak olan film ile ilgili detaylar da merak edilenler arasında. Asıl adı Miracle In Cell No 7 olan ancak dilimize 7. Koğuştaki Mucize şeklinde geçen yapım konu olarak 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını anlatıyor. Konuyla ilgili olarak binlerce izleyici 7. Koğuştaki Mucize konusu gerçek mi?

Miracle In Cell No 7 (7. Koğuştaki Mucize)

Yapımcı: Kim Min-ki ve Lee Sang-hun

Yönetmen: Lee Hwan-kyung'ın yaptığı

Senaryo Lee Hwan-kyung, Yu Young-a, Kim Hwang-sung ve Kim Young-seok'ın

Oyuncu Kadrosu: Ryu Seung-ryong, Kal So-won ve Park Shin-hye'nin

Vizyon Tarihi: 2013 yapımı Güney Kore filmi

Güney Kore yapımı Miracle in Cell No 7 adlı filmden aynı adla uyarlanan 7.Koğuştaki Mucize için haksız yere suçlanan bir babayla, yalnız kalan küçük kızının buluşma hikayesi diyebiliriz kısaca. Filmin bir uyarlama olduğunu dikkate alırsak duygu durumu ve genel detaylar dışında bir hayli farklılıklar olduğunu söylemek mümkün.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz.

İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir? Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.

Güney Kore versiyonunda ise; Filmin yapımcılığını Kim Min- Ki ve Lee Sang-hun üstlenirken, yönetmen koltuğunda Lee Hwan-kyung oturuyor. Filmin senaryosunu Lee Hwan-kyung, Yu Young-a, Kim Hwang-sung ve Kim Young-seok yazarken, filmde Güney Kore sinemasının başarılı isimleri yer aldı. Filmde yer alan isimlerin başında Ryu Seung-ryong, Kal So-won ve Park Shin-hye gibi oyuncular geliyor. Yedinci Koğuştaki Mucize ((Miracle In Cell No 7) filmi Türk televizyonlarında ilk kez TRT aracılığıyla Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak