Abone Ol

Kadını ve erkeği baştan çıkartan parfüm yok satıyor!

Karşı cinsi maksimum düzeyde etkilemek isteyenler için özel olarak tasarlanmış Feromon parfümler artık Türkiye'de ve adeta yok satıyor...

Kadını ve erkeği baştan çıkartan parfüm yok satıyor!

Kadınlar için koku vazgeçilmezdir peki ya erkekler? Erkekler için de durum aynı aslında. Kadın ya da erkek farketmez kimse güzel bir kokunun cazibesine dayanamaz.

İnsanlarda ve hayvanlarda bulunan, hücrelerin dışına taşınan koku salgısı olan Feromon'un davranışların kontrolünde önemli rol oynadığı ve cinsel arzuları uyardığı bilimsel olarak ispatlamıştır. Tüm dünyada başlayan Feromon çılgınlığı Türkiye'ye de sıçradı.

Karşı cinsi etkilemek isteyenler için Bay ve Bayan olarak satışa sunulan Feromon parfümler ülkemizde milyon dolarlık bir hacme ulaştı. 30 ml. Ambalajıyla satışa sunulan parfüm ile karşı cinsi etkilemek çok kolay. Kullanımı çok kolay olan Feromon Parfüm ile sadece birkaç sıkımda güçlü feromon etkisiyle karşı cins için çok çekici oluyor ve rakiplerinize karşı büyük bir avantaj sağlıyorsunuz. Üstelik hiçbir yan etkisi yok.

Ülkemizde son 2 ay içerisinde 200 bin adetlik satış rakkamını yakalayan parfüm son zamanların en popüler ürünlerinden biri oldu.

Erkek Feromon Parfüm hakkında detaylı bilgi almak ve bir tıkla satın almak için linki tıklayın...

Bayan Feromon Parfüm hakkında detaylı bilgi almak ve bir tıkla satın almak için linki tıklayın...