Abone Ol

5. Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri sahiplerini buluyor

Evos Angels dergisi ve Kırmızı Türk Spikerler Derneği tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni, 11 Mayıs'ta Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn'da gerçekleşecek.

5. Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri sahiplerini buluyor

Türkiye’nin önde gelen şarkıcıları, fenomenleri ve mankenlerinin bulunacağı karma defilesi ve Evos Angels tarafından altı yıldır aralıksız gerçekleştirilen “Yıldızlar Geçidi”ne Evren Yaşlak, Evrim Yaşlak ve Cengizhan Kaya ev sahipliği yapacak..

Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı tören, bu sene 60 farklı kategoride ödül verecek. Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri, internette yapılan oylama belirlendi. Ödül töreni Best Model of Turkey güzeli - Oyuncu Tuğçe Sarıkaya ve 360 TV ana haber spikeri Gökay Kalaycıoğlu ’nun sunumuyla gerçekleşecek.

Türkiye’nin en ses getirecek defilesi 4 Modacı ve 30 Tescilli Model ile Gerçekleşecek!

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en büyük karma defilelerine imza atan Evo’s Angels Dijital Dergisi, bu sene de dört modacı ve Gurur Aydoğan, ünlü şarkıcı Ferman Toprak, müzisyen Elif Kaya, ünlü model Şenol İpek, Günay Musayeva, Sema Şimşek, 5 internet fenomeninin baş mankenliğinde otuz tescilli model ile Türkiye’nin en ses getiren defilesine imza atacak. Koreografisini büyük bir titizlikle hazırlayan ünlü koreografist Asil Çağıl tarafından defilede modeller yaklaşık 3 aylık özenle hazırlanan kreasyonlarla defilede yerlerini alacaklar.