Abone Ol

3.5 yıldır görmediği çocuklarına Esra Erol'da kavuştu

Esra Erol'da programına 3.5 yıl önce babası tarafından kaçırılan çocuklarını görebilmek için katılan Yasemin Aslan, hayallerine kavuştu.

3.5 yıldır görmediği çocuklarına Esra Erol'da kavuştu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı yıllardır ailesine kavuşamayan, kayıp evladını bulmaya çalışan kişilerin, boşanma sürecinde ve sonrasında yaşanan çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olmaya devam ediyor.

Velayeti kendisinde olan ve 3,5 yıldır çocuklarını görmeyen anne Yasemin Aslan’ın yıllardır verdiği mücadele mutlu sonla sonuçlandı.

Yaklaşık 1 ay önce Esra Erol’da programına başvuran Yasemin Aslan eşi Serdar Aslan’ın 2 çocuğunu 3,5 yıldır kaçırdığını ifade etti.

Gözyaşları içinde isyan eden anne Yasemin Aslan, Serdar Aslan’ın kendisine şiddet uyguladığını ve çocukların velayetinin kendisinde olduğunu ve her yolu denemesine rağmen 3,5 yıldır göremediğini açıkladı.

Esra Erol’da ekibi defalarca icra yoluyla çocukları almak için bulundukları adrese gitti fakat her defasında baba Serdar Aslan tarafından çocuklar kaçırıldı.

Gelen ihbarlar değerlendirildi ve çocukların Edremit Altınoluk’ta bir adreste babası dedesi ve babaannesi tarafından kaçırıldığı bilgisine ulaşıldı. Gerekli tüm araştırmalar yapıldı ve Serdar Aslan’ın çocuklarıyla birlikte o evde olduğu tespit edildi.

3.5 yıldır görmediği çocuklarına Esra Erol'da kavuştu - Resim: 1

Bugün İstanbul Anadolu icra müdürlüğünün talimatıyla Edremit İcra müdürlüğü ile birlikte ve Edremit Altınoluk Jandarma komutanlığı ekiplerince adrese gidilerek Yasemin Aslan 3,5 yıldır görmediği 2 çocuğuna Edremit’ten 4,5 G bağlantısıyla canlı yayında teslim edildi.

Önce çocuklarını camda gören ve ardından kendisine teslim edilen Yasemin Aslan çocuklarına kavuştuğunda gözyaşlarına hakim olamadı.

Yeni formatıyla yüzlerce çocuğu ailesine kavuşturan Esra Erol, velayet savaşlarında ara bulucu olmaya devam ediyor.

3.5 yıldır görmediği çocuklarına Esra Erol'da kavuştu - Resim: 2