Abone Ol

30 yıldır kocası tarafından aldatılan kadın öyle bir şey dedi ki Nur Viral küçük dilini yutuyordu

Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var " isimli programa telefonla bağlanan bir kadın, eşinin 30 yıldır kendisini aldattığını söyleyerek "Eşim bana 'dışarıda başka kadın bulamayınca sana geldim' dedi. Kızım, babasının boşanan bir kadınla mesajlarını yakalayınca hem onu hem beni dövdü" dedi. Kadının anlatıkları sunucu Nur Viral'i şaşırttı.

30 yıldır kocası tarafından aldatılan kadın öyle bir şey dedi ki Nur Viral küçük dilini yutuyordu

Hayatta Her Şey Var isimli programında yayına bağlanan bir kadın seyirci, 30 yıldır ihanete uğradığını söyleyerek yaşadıklarını anlattı.

"Dışarıda başka kadın bulamayınca sana geldim"

Eşinin yolda gördüğü her kadına aşık olduğunu söyleyen 50 yaşındaki kadın seyirci, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"30 senedir evliyim. Dışarıda beni gören herkes çok güzel olduğumu söylüyor. Eşim yıllardır beni aldatıyor. 4 çocuğumuz var. Sadece bakışlarla aldatıyor, yatmıyor. Eşim başka kadınlara bakınca 'onlar çok güzel, sen değilsin' diyor. Ben güzel bir kadınım, kendime güveniyorum. Beni hep başka kadınlarla kıyaslıyor.

Eşimi evde tutmak için her şeyi yaptım. Eşim bana 'dışarıda başka kadın bulamayınca sana geldim' dedi. Bir ara boşanmış bir kadınla birlikte oldu. Kızım, eşimin o kadınla mesajlarını yakaladı. Ben iş arkadaşıdır o sen kafanı karıştırma dedim. Benim okuma yazmam yok. Eşim kızımın mesajları okuduğunu öğrenince hem onu hem de beni dövdü. Kızıma 'sen niye annenin aklını karıştırıyorsun, bu kadınlar benim elimin kiri. Ben dönüp dolaşıp yine buraya geliyorum' dedi. Eşimi takip ederek onları yakalamak istiyorum. Kaç senedir benim burnumda getirdiler. Beni hep sevgilisiyle kıyaslıyor."

"Hem kadına hem de eşine hesap sorman lazım"

Kadının anlattıkları karşısında ne diyeceğini bilemeyen sunucu Nur Viral şaşkınlığını gizleyemedi. Seyircinin eşinin yasak aşkına ulaşmaya çalışmasına karşılık veren sunucu Nur Viral, "O kadını bulup ne yapacaksın? Dövecek misin? Burada tek suçlu kadın mı? Hem kadına hem de eşine hesap sorman lazım. Bir cinnet anı gelse ne olacak? Çocuklarını düşünmen lazım. Evlatlarınıza yazık değil mi? Dünyada hiçbir şey çocuklarından daha kıymetli değil" dedi.