Abone Ol

3 yaşındaki oğullarının başına gelenlerden sonra tramboline karşı uyardılar

3 yaşındaki oğulları zarar gören aile "Trambolinle altı yaşının altındaki çocukların oynaması yasaklanmalı" uyarısı yaptı.

3 yaşındaki oğullarının başına gelenlerden sonra tramboline karşı uyardılar

Trambolin fiyatları düştükçe bahçeleri olan aileler çocuklarının eğlenmesi için trambolin alıyorlar. Çocuklar tramboline bayılıyorlar ve hiç sıkılmıyorlar. Bilgisayar başında oturup telefonlarıyla uğraşmaktansa trambolin kulağa daha hoş geliyor.

Kaitlin Hill ve ailesinin bahçelerinde trambolin yoktu. Aile çocuklarının eğlenmesi için trambolin olan bir parka götürdü. Carlton bütün gün çok eğlendi.

Ancak eğlence uzun sürmedi. Carlton’ın birden canı yanmaya başladı. Oğlunun acı çektiğini gören anne ve baba derhal hastaneye koştu.

3 yaşındaki oğullarının başına gelenlerden sonra tramboline karşı uyardılar - Resim: 1

Newsner.com'un haberine göre Colton’un annesi Kaitlin’e doktorlar açıklama yaptığında kadın kaskatı kesildi. Çocuğun kalça kemiği kırılmıştı.

Kaitlin daha sonra parkta kimsenin kendisini uyarmadığı bir konuda bilgi edindi. Altı yaşın altındaki çocukların trambolinle oynaması zararlıydı.

Bu uyarıyı Amerikan Pediatri Akademisi yaptı. Kurumdaki uzmanlar altı yaşının altındaki çocukların kemiklerinin tam olarak gelişmemesi nedeniyle trambolin benzeri aktivitelerin çocuklarda kalıcı hasar bırakabileceğini aktardı.

3 yaşındaki oğullarının başına gelenlerden sonra tramboline karşı uyardılar - Resim: 2

Maalesef birçok ebeveyn konudan habersiz.

Colton altı hafta boyunca yatakta yattı.

Kaitlin, Facebook’ta “Başımıza geleni paylaşarak diğer ebeveynleri konu hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Trambolinle altı yaşının altındaki çocukların oynaması yasaklanmalı” dedi.

Kaitlin gerek sosyal medya gerekse de günlük hayatında diğer ebeveynleri elinden geldiğince uyarmaya çalışıyor.

3 yaşındaki oğullarının başına gelenlerden sonra tramboline karşı uyardılar - Resim: 3