Abone Ol

3 gündür kayıp denilen Sörloth'un yerini Medyafaresi.com buldu

Medyafaresi.com Özel haber- 3 gündür kimsenin haber alamadığı Alexander Sörloth'un, akşama doğru Trabzon’a geleceği ve antremanlara katılacağı bilgisine ulaştık.

3 gündür kayıp denilen Sörloth'un yerini Medyafaresi.com buldu

Medyafaresi.com Özel haber / Derya Özkök

3 gündür ortalarda görünmeyen ve telefonlara cevap vermeyen Bordo mavililerin Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Süper Lig'in Gol kralı Sörloth'un akıbetini araştıran Medyafaresi.com editörleri, ünlü yıldızın  memleketi Norveç'te olduğu bilgilerine ulaştı.

Norveçli golcünün bu akşam saatlerinde Trabzon’a geleceği ve antremanlara katılacağı bilgisine ulaştık.

TRABZONSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Trabzonspor'dan yapılan resmi açıklamada  Alexander Sörloth'un disipline veileceği açıklaması yapıldı.

Sorloth ile ilgili yapılan  açıklama şöyle:

Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.

Kiralama sözleşmesinin erken feshini gerektiren ve tüm tarafların mutabık kalacağı bir anlaşma için süreç devam ederken, futbolcumuz Alexander Sorloth ülkesinin milli takımının kampına katılmak üzere Norveç’e gitmiştir. Karşılaşmaların ardından 8 Eylül Salı günü Trabzon’da olması gereken oyuncumuz, Oslo’da COVID-19 testi yaptırdığını, PCR testinin 10 Eylül Perşembe günü sonuçlanacağını ve 11 Eylül Cuma günü Trabzon’da olacağını tarafımıza bildirmiştir.

Bugün itibariyle henüz Trabzon’a gelmeyen futbolcumuz için noter tespiti yapılmış olup kulübümüzün disiplin talimatındaki ilgili maddeler yürürlüğe girmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

3 gündür kayıp denilen Sörloth'un yerini Medyafaresi.com buldu - Resim: 1