Abone Ol

2017'de darbe tehlikesine dikkat! Ünlü astrolog Ebru Cinek uyardı!

Medyafaresi.com yazarı ünlü astrolog Ebru Cinek 15 Temmuz darbesini aylar önce bilmişti. Cinek şimdi de 2017'deki olumsuz gelişmeleri haber veriyor. Bu yazı çok konuşulacak!

2017'de darbe tehlikesine dikkat! Ünlü astrolog uyardı

İŞTE EBRU CİNEK'İN O YAZISI

Yeniay ile giriş yaptığımız Ekim ayında, 3 Ekim 2016 tarihi itibariyle gökyüzünde gezegenlerin oluşturduğu özel dizilim ülkemizi ve bizleri bir hayli sıkıştıracağa benziyor.

Eylül ayının ikinci yarısı itibariyle başlayan transit Güneş ve Jüpiter’in kavuşumu ile başlayan yargı, hukuk, adalet sistemi, kabine, bakanlar, otorite konumundaki tüm kişiler gibi alandaki gündem Ekim ayının ortasına aktif olacak. Aynı zamanda din adamları ve kurumlar adına da çarpıcı haberler  Ekim ayında ülke gündeminde sık sık yer alacağa benziyor.

2017'de darbe tehlikesine dikkat! Ünlü astrolog Ebru Cinek uyardı! - Resim: 1Ekim ayında ülkemizin en önemli gündemi dış ülkelerle olan ilişkilerimiz olacak. Bu ülkelerden özellikle Amerika başta olmak üzere ülkemize karşı tutumlarının sert ve olumsuz olabilme ihtimalinin yüksek olduğuna işaret ediyor.

Mars’ın Ay’a yani bu ülkede yaşayan insanlara görünümünün Ekim ayının sonuna kadar devam etmesinden dolayı ülkemize karşı dış ülkelerin tutumu karşısında kamuoyunun, halkın öfkesinin azalmayacağını aynı zamanda  milliyetçilik, birlik beraberlik bilinci ile bu olaylara karşı tepkisini koyacağını gösteriyor.

Özellikle kadınlarımızın sesini çok daha fazla duyabiliriz. Transit Mars’ın yine Ekim ayı boyunca ülkenin ekonomisi ile bağlantılı alana düşük açılarından dolayı bankalar, finans kurumları, para piyasaları, borsa ve ticaret anlamında da zorlayıcı enerjiler iyice açığa çıkacak.

Ülke haritasına göre 5 Ekim 2016 tarihinde başlayacak yeni bir alt dönem ile Mart 2017 tarihine kadar kadınlar, evlilik, ilişkiler, çocuklar, doğum oranları ve sanatçılar adına da hoş olmayan konuları medyada sık sık görebileceğimizi gösteriyor.

Yine ülke haritasında uzun bir süredir transit Satürn’ün etkisi ile açığa çıkan ve maalesef 2017 yılına kadar da devam edecek olan silahlı güçler, hapishaneler, devletin gizli düşmanları ve karşıt güçler adına hassas enerjilerin bu ay itibariyle çok daha sert olabilme ihtimaline karşı gerekli önlemlerin alınması gerekiyor.

Ruhsal sorunların ön plana çıkacağı 2016 yılının son aylarına girdiğimiz şu günlerde bu ülkede yaşayan herkesin söylemlerine, sosyal medya da paylaşımlarına çok daha özen göstermesini özellikle rica ediyorum.

Okuduğumuz kitaptan, dinlediğimiz müziğe, seyrettiğimiz filmlerden, dizilere kadar sosyal yaşam alanlarımızda bizleri aşağı çeken her şeyden, herkesten uzak durmanız karşısında enerjimizi değiştirerek emin olun ki ülkemizde, tüm dünyada yaşanan ve yaşanacak olayların negatif enerjilerini azaltabiliriz. Hani küçükken çok sık duyduğumuz bir sözü hatırlatmak istiyorum ‘’ herkes kendi kapısının önünü süpürse, her yer tertemiz olur’’.

Namaste

EBRU CİNEK'İN YAZILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN