Abone Ol

Müge Anlı Eniştesinin Tecavüz Ettiği Adamın Çıplak Fotoğraflarını Yayınladı

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ikinci Palu Ailesi vakası Yaşanıyor. Ablasının Kocası İsa A. tarafından istismar edilen 40 yaşındaki Abdurrahman Ç. eniştesi tarafından götürüldüğü bir ormanda tecavüze uğradı. Müge Anlı ise talihsiz adamın ormanda çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Müge Anlı Eniştesinin Tecavüz Ettiği Adamın Çıplak Fotoğraflarını Yayınladı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert'te yıllarca eniştesi tarafından istismar edilen Abdurrahman Ç. olayı tüyleri diken diken etti.

İstismar, işkence ve dolandırma iddialarının bulunduğu olay, Türkiye’nin konuştuğu Palu Ailesi’ni hatırlattı.

Akılalmaz olaylar zincirinde flaş bir gelişmesi yaşandı. Abdurrahman Ç.'a yapılan şantajın görüntüleri ortaya çıktı.

Müge Anlı Eniştesinin Tecavüz Ettiği Adamın Çıplak Fotoğraflarını Yayınladı - Resim: 1

Müge Anlı'da Abdurrahman Ç. ve İsa A. olayı ikinci Palu ailesi vakası olarak değerlendiriliyor. atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında akıllara durgunluk veren bir konu işlenmeye başlandı.

40 yaşındaki Abdurrahman Ç., 20 yıllık eniştesi İsa A. tarafından kandırıldığı ve maddi ve manavi iddiasıyla istismar edildiği, bir ormanda ise tecavüze uğradığı iddiasıyla Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Müge Anlı bugünkü canlı yayında son dakika gelişmesi yaşandı. Abdurrahman Ç.'ye yapılan sanjatın görüntüleri ortaya çıktı.

Talihsiz adamın, Antalya Manavga'ta götürülüp çıplak fotoğraflarının çekilmesi stüdyoda şok etkisi yarattı. Ç. ailesinin köylüleri, damatlarının yaşattıklarını canlı yayında anlattı.

Köylüleri, ailesinin 980 hayvanının, enişteleri tarafından alınıp satıldığı iddia edildi.