Abone Ol

20 Eylül 2018 Reyting sonuçları: Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Avlu Hangisi birinci?

Yeni sezonun başlaması ile reyting yarışı kızıştı. Diziler eş zamanlı yayınlanarak farklı kanallarda rekabeti gösteriyor. Yeni sezon dizilerinin de iddialı olması yarışı daha da zorlaştırıyor. Peki dün gecenin galibi kim oldu? İşte 20 Eylül Perşembe günü reyting sonuçları...

20 Eylül Reyting sonuçları: Bizim Hikaye, Avlu

20 Eylül reyting sonuçları belli oldu.

Geçen sezon başlayan Avlu ile Bizim Hikaye yeni dizi Bir Zamanlar Çukurova ile yarıştı.

Bir Zamanlar Çukurova reytingde birinci geldi.

Avlu ise onu ikinci sırada takip eden dizi oldu. Dün Avlu dizisi yeni sezonun ilk bölümü yayınlanmıştı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ZİRVEYE ÇIKTI, AVLU GERİ DÖNDÜ!

Geçtiğimiz hafta heyecan dolu bir hikayenin kapısını açan atv'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümüyle iyi reytingler alarak zirveyi zorlayacağının sinyallerini vermişti.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın ve Selin Yeninci gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi dün akşam ekranlara gelen ikinci bölümüyle hem total hem AB'de ilk sırada yer alarak iddiasını daha belirgin şekilde ortaya koymuş oldu.

Birinci sezonu ile izleyicinin beğenisini kazanan Avlu yeni sezonu ile nefes kesen hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Ecem'in ölümünün ardından Deniz'in (Demet Evgar), kızının intikamını almak için tüm dengeleri değiştireceği yeni sezonun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Avlu her iki kategoride ikinci sırada yer aldı.

Fox'un sevilen dizisi Bizim Hikaye totalde 3., AB'de 5. sırada yer alırken istikrarlı ekran grafiğini sürdürdü. Final bölümüyle ekranlara gelen Meleklerin Aşkı ise her iki kategoride 22. sırada yer alıp izleyicilerine veda etti.