Abone Ol

2 yıldır saçlarını yıkamayan kadın saçlarının güzelleştiğini söyledi

Medyafaresi.com Dış haberler: 24 yaşındaki Iiris Heikkinen 2 yıldır saçlarını şampuan ile yıkamadığını ve şampuan kullanmamaya başladığından beri saçlarının çok daha sağlıklı gözükmeye başladığını anlattı.

2 yıldır saçlarını yıkamayan kadın saçlarının güzelleştiğini söyledi

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haber:

24 yaşındaki Iiris Heikkinen 2 yıl önce "şampuana hayır" akımına katıldı.Iiris Heikkinen 2 yıldır saçlarını yıkamadığını ve saçlarının çok daha kaliteli hale geldiğini söyledi.

24 yaşındaki Iirisi Heikkinen 2 yıl öncesine kadar her gün saçlarını yıkıyordu. Iiris'in her gün saçını yıkamasının üstüne saçları nemini kaybedip kurumuştu ve kafa derisi kaşınıp alerji oluyordu.

Saçlarının geldiği halden muzdarip olan Iiris Heikkinen internette çıkan "şampuana hayır" akımına katılmaya karar verdi.

2 yıldır saçlarını yıkamayan kadın saçlarının güzelleştiğini söyledi - Resim: 1

"Şampuana hayır" akımına katılanlar saç derisininde oluşan doğal yağların saçı kendi kendine temizlediğini ve herhangi bir kozmetik ürün kullanmanıza gerek olmadığı savunuyorlar.

Iiris Heikkien 2 yıldır saçlarını hiç şampuanlamadığı, saçına sadece ayda birkaç kez çok az miktarda hindistan cevizi yağı sürdüğünü söyledi.

Iiris şampuan kullanmama macerasını şu sözler ile anlattı: " Şampuana hayır akımına katıldıktan birkaç hafta sonra kafa derimdeki kaşıntı tamamen geçti. İlk birkaç hafta saçım yağlı gözüküyordu, fakat daha sonra saçım yağı emdi ve saçımın o yağlı görünüşü ortadan kalktı."

" Yeni insanlarla tanıştığımda saçlarımı hiç yıkamadığımı anlayamıyorlar. Onlara saçlarımı hiç yıkamadığımı söylediğimde ise çok şaşırıyorlar ve saçımın çok sağlıklı ve güzel gözüktüğünü söylüyorlar."