Abone Ol

14 yaşındaki öz kızına istismarla suçlanıyor

Dünya ABD'de görülen, akıl almaz bir davayla sarsıldı. Davada 41 yaşındaki bir adam, 14 yaşındaki kızını internet üzerinden kandırıp kendisine fotoğraflarını göndermeye çalışmakla ve kızına cinsel istismarda bulunmakla suçlandı.

14 yaşındaki öz kızına istismarla suçlanıyor

Buzzfeed'in Syracuse.com haber sitesinden aktardığına göre, olaylar 2013 yılında başladı ve şöyle gelişti:

Adı açıklanmayan adam, Instagram, Snapchat gibi sosyal medya kanalları üzerinde, kendisini 16 yaşında bir erkek olarak tanıtarak kızına yaklaştı.

Genç kız karşısındakinin babası olduğunu bilmeyerek mesajlaşmaya başladı. İkili bir süre sonra "sevgili" oldu.

İkilinin ilişkisi ilerledikçe, adam kızından kendisine çıplak fotoğraflar ve "yakın çekim görüntüler" göndermesini istedi. Genç kız önce dirense de sonrasında karşısındaki kişinin baskılarına dayanamayarak teklifi kabul etti.

Ancak bir süre sonra "sevgilisi sürekli cinsellikten bahsettiği için" ilişkiden sıkıldı ve "sevgilisine" ayrılmak istediğini söyledi. Adam karşılığında daha fazla çıplak fotoğraf istediğini, yoksa kendisinden ayrılmayacağını belirtti.

BUNUNLA DA YETİNMEMİŞ...

Genç kızın reddetmesi üzerine adam, kızını elindeki fotoğrafları babasına göstermekle tehdit etti.

Daha sonra korkunç planını bir adım daha ileri taşıyan adam, bu kez 16 yaşındaki erkeğin annesi rolüne soyunarak, genç kıza "Oğlum intihar etti" diye mesaj gönderdi.

Bununla da yetinmeyen iğrenç adam, kızına "Sevgilin bana senin çıplak fotoğraflarını gönderdi" diyerek kızı istismar etmeye başladı.

Bir yıl süren cinsel istismarın sonunda genç kızın okuldaki bir hemşireye olanı biteni anlatmasıyla her şey ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerinin soruşturması sonucu kıza "sevgilisinden" gelen mesajların aslında evin başka bir odasından gönderildiği anlaşıldı.

250 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılığın en ağır cezayı istediği adam, geçtiğimiz pazartesi görülen davada 12 farklı çocuk pornosu suçlamasını gözyaşları içinde kabul etti.

İğrenç adam hakkında 250 yıl hapis isteniyor. Adam ayrıca yerel mahkemede de cinsel istismar suçlamasıyla yargılanacak.