Abone Ol

14 yaşındaki kıza tecavüzden ceza alan iş adamı, FETÖ kumpası dedi

‘Çocuğun cinsel istismarı’ndan 13 yıl hapis cezası alan iş adamı, karar Yargıtay aşamasındayken, olayın FETÖ kumpası olduğunu öne sürüyor. Mağdur ise “Ne kumpası, ben tecavüze uğradım” diyor.

Küçük kıza tecavüzden ceza aldı, FETÖ kumpası dedi

Sakarya’da yaşayan Ş.D. 8 yıl önce 14 yaşındayken iş adamı Serhat S.’in cinsel istismarına uğradığı gerekçesiyle şikayette bulundu. Tutuklanan S., 9 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı.

Sanık, Sakarya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7 yıl süren davada ‘çocuğun cinsel istismarı ve zorla alıkoymak’ suçlarından 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, karar Yargıtay tarafından onanıncaya kadar tutuklama kararı vermedi. Yargıtay sonucunu bekleyen mağdur Ş.D. ise kendisi hakkında çıkan haberlerden rahatsız.

‘Çocukluğumu çaldı’

‘S.’in FETÖ mağduru, kendisinin ise profesyonel şantajcı olduğuna yönelik’ haberlerle hakkında algı oluşturulmak istendiğini belirten Ş.D. şunları söyledi:

“Ben çocuk yaşta tecavüze uğradım ve yeterince mağdur edildim. Şimdiyse bu haberler üzerinden FETÖ’cü olduğum söyleniyor. Bu adam benim çocukluğumu aldı, gençliğim de bunun yüzünden gidecek. 9 yıl oldu, ben hâlâ bunlarla uğraşıyorum ve hâlâ haber üzerine haber yaptırıyor. Yapabileceği en ağır kötülüğü 14 yaşımdayken yaptı, benden daha ne istiyor.

Bu şahıs, Sakarya’da tanınan biri olduğundan, kendini aklamak için yerel gazetelere FETÖ mağduru olduğuna dair haberler yaptırıyor. Yalnız şunu unutuyor, elimde tecavüze uğradığıma dair raporlar var ve bunu da çok iyi biliyor. Bir de, 14 yaşındaki çocuğun FETÖ ile nasıl bir bağlantısı olabilir? Mağdur edilen ben olmama rağmen yaptırdığı haberlerle kendini mağdur göstermeye çalışıyor.”

‘Suçunu örtbas etmeye çalışıyor’

Mağdur Ş.D.’nin avukatı Muhammet Işık, iş adamının FETÖ kumpasına uğradığı şeklindeki haberlerle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dosya Yargıtay incelemesi aşamasındadır. Ancak Serhat S. ve babası, bu yargılama nedeniyle oluşan kötü imajlarını düzeltmek için medyayı kullanarak müvekkilim hakkında asılsız suçlamalarda bulunmaktadır. ‘Ş.D’nin profesyonel şantajcı olduğu ortaya çıktı, profesyonel kumpasçıyı FETÖ kurtardı’ şeklinde haberler yapılarak müvekkilim kamuoyunda suçlu gibi gösterilmiştir.”

(Milliyet)