Abone Ol

12 yıldır Doğan Grubu'ndaydı! Aslı Öymen'in görevine son verildi!

Demirören Grubu’nun Doğan Medya Grubu'nu satın almasının ardından kurum içinde işten çıkarmalar büyük bir hızla devam ediyor.

12 yıldır Doğan Grubu'ndaydı! Aslı Öymen'in görevine son verildi!

Bugün CNN Türk'te tenkisat başladı ve Ebru Baki ve 12 kişinin görevine son verildi.Ancak işten çıkarmalar devam ediyor.

2006 yılından bu yana Doğan Grubu'nda çalışan CNN Türk Programlar Koordinatörü Aslı Öymen'in kanala yollarının ayrıldığı öğrenildi.

Aslı Öymen, aynı zamanda "Afiş" adlı kültür sanat programını hazırlayıp sunmaktaydı.

Aslı Öymen kimdir?

Aslı Öymen, Ankara’da doğdu. Eğitiminin büyük bir bölümünü Almanya ve Fransa'da tamamladı. Üniversite’yi Strasburg Üniversitesi Sosyoloji bölümünde okudu.

Gazeteciliğe 1983 yılında Günaydın Gazetesi'nde başladı. Ekonomi muhabiri olarak çalıştı.

Mesleğine televizyon sektöründe devam etmeye karar verdi. TRT'de "Dünyaya Bakış", Kanal D'de "Pazar 11" haber programlarında muhabir ve yapımcı olarak çalıştı.

1993'te 32. Gün’ün de yapım şirketi olan BİR TV genel müdürlüğü görevini üstlendi. Mehmet Ali Birand'la birlikte Türkiye'nin geçmişine ışık tutan birçok televizyon programı ve belgeseller hazırladı. 2000'de kendi prodüksiyon şirketini kurdu.

Burada reklam filmleri, belgeseller ve televizyon programları hazırlayan Aslı Öymen, firmalara iletişim ve danışmanlık hizmeti verdi, uluslararası organizasyonlarda kilit görevler aldı.

2006 yılında CNN TÜRK’ten aldığı teklifle Programlar Koordinatörü olarak CNN TÜRK ailesine katıldı. CNN TÜRK Program departmanının yöneticiliğini yürüten Aslı Öymen CNN TÜRK'te birçok programın yaratıcısı ve genel yapımcılığını yaptı.

CNN TÜRK'te haftalık kültür sanat programı Afiş’i hazırlayıp sundu.