Abone Ol

TV8 yeni sezona hazır! İşte tüm programlar...

İzleyicisi ile yıllardır özel bir bağ oluşturan tv8 9 Eylül Pazartesi itibari ile yeni sezonunu ekrana taşımaya başlıyor.

TV8 yeni sezona hazır! İşte tüm programlar...

tv8 bu sezon dolu dolu…İzleyicisi ile yıllardır özel bir bağ oluşturan tv8 9 Eylül Pazartesi itibari ile yeni sezonunu ekrana taşımaya başlıyor.

Televizyon dünyasının en deneyimli ve sevilen isimleri izleyicinin özlediği program içerikleri ile ekranlara geliyor.

Türksat 3A-12515 MHz -Yatay (H) Polarizasyon - 8888 Ksym/s- FEC ¾ frekansı üzerinden yayın yapan tv8, yeni sezonda 16:9 ekran formatı ile izleyici ile buluşuyor. Daha geniş ekranda net ve canlı bir televizyon izleme keyfi 16:9 ekran formatı ile izleyicileri bekliyor.

Yeni sezonda tv8 ekranında neler mi var? İşte sabah saatlerinden başlayarak akşama kadar izleyicilerini bekleyen yayınlar…

SABAH KUŞAĞI

Tan Vakti; Ekranların sevilen yüzü, deneyimli televizyoncu Erkan Tan televizyon dünyasında sabah haberlerindeki kıyasıya yarışta ’Ben de varım’ diyor.’Tan Vakti’nde, tam vaktinde Erkan Tan’la düne, geceye ve yeni güne dair dünya ve Türkiye gündemine ilişkin ne varsa ekranda izleyiciyle buluşuyor.  Sözün ustası Erkan Tan’ın editörlüğünü, kısa süre önce Atv Haber’den eski yuvasına dönüş yapan deneyimli televizyon habercisi İbrahim Güneş yapıyor. Tan Vakti, hafta içi her gün 06:40’da

Aramızda Kalsın; Bu sezon ekranların sevilen ismi Pelin Çini ile magazin dünyasının duayen ismi Salih Keçeci “Aramızda Kalsın” diyor.
Ünlülerin bilinmeyen dünyası, en taze magazin dedikoduları, özel hayatlar,
sürpriz birliktelikler ve ayrılıklar, en sevdiğiniz ünlü isimlerle keyifli sohbetler bu sezon da Aramızda Kalsın’da olacak. Aramızda Kalsın hafta içi her gün 08:40’da.


Canım Doktor;  Yeni yayın döneminde birçok yeniliğe imza atan tv8, bu kez de Canım Doktor isimli bir sağlık programını ekranlara taşıyor. Hafta içi her gün sabah kuşağında yayımlanacak olan programı, gazeteci ve televizyoncu Ebru Keser Erda ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Cihan Aksoy sunacak. Canım Doktor, hafta içi her gün 10:45’de.


Gün Ortası; Yeni sezonun sürprizlerinden biri de Bilge Yurtdagülen’in sunacağı “Gün Ortası”. “Gün Ortası”nda Türkiye ve Dünya gündeminin en sıcak başlıkları canlı yayın duraklarından bağlantılarla ekrana taşınacak. Ekonomiden sağlığa, spordan sanata hayatın içinden haberlerle izleyiciye ışık tutulacak. Gün Ortası, hafta içi her gün 13:00’da.


ÖĞLEDEN SONRA KUŞAĞI

Anlatacaklarım Var; Hafta sonlarının vazgeçilmez ismi Oylum Talu 10 yıllık geleneğini bozuyor ve ilk kez hafta içi her gün canlı yayınlanacak yepyeni bir program ile ekranlara geliyor. Oylum Talu bu kez ‘Anlatacaklarım Var’ diyor.   “Anlatacaklarım Var” bol sohbetli, heyecanlı, sanatla, magazin ile iç içe ve sürprizleriyle izleyicinin kendisinden pek çok şey bulacağı bir program olacak. Program hafta içi her gün 13:45’de.


Haberaktif; Ekranların en güvenilir haber gündem programı 11. yılında tv8 ekranlarında olmaya devam diyor. Farklı habercilik anlayışı ile Gökmen Karadağ durmadan korkmadan hafta içi her gün 17:00’da gündemi tartışıyor.

Yabancı Dizi FlashPoint; SRU (Strategic Response Unit), diye adlandırılan, yaşamlarını diğerlerinin yaşamları uğruna feda eden, rehine durumlarında ve bomba imha olaylarında işbaşında olan özel eğitilmiş bir polis ekibinin yaşamları etrafında dönen hikayeler anlatılıyor... Flashpoint, hafta içi her gün 18:30’da

PRIME TIME

tv8 Ana Haber; tv8 Ana Haber artık yeni saatinde 19:30’da ekranlarda olacak. Kaan Yakuphan’ın sunduğu tv8’in deneyimli haber merkezi tarafından hazırlanan haberler, bu sezon yeni saatinde izleyiciler ile buluşuyor.

Telegol; Telegol, yayına başladığı günden beri başarılı yayıncılık anlayışını devam ettiriyor. İzleyicinin kısa zamanda çok sevdiği program, kaliteli yayıncılık anlayışı ile rakip tanımıyor. Kavgasız, seviyeli, spora dair en güncel röportajların ve haberlerin yer aldığı Telegol taklitlerine karşı uyarıyor, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi geceleri ekranda olacak.

Bir Ses Bir Nefes ; Yavuz Bingöl ve Serkan Çağrı’nın sunduğu program müziğin büyülü dünyasını Salı geceleri 22:45’de izleyiciler ile buluşturuyor.

İzzet Paşa ; “Gecelerin harika çocuğu”, “Eğlence dünyasının gurusu” İzzet Çapa yeni yayın döneminde tv8 ekranlarında olacak. İzzet Çapa, yepyeni dekoru ve yeni içeriği ile Çarşamba geceleri 22:45’de hayranlarının karşısında olacak.

8. Gün; 8. Gün Perşembe geceleri 22:30’da yoluna devam ediyor. Her hafta 8. Gün’de Türkiye’nin sıcak gündemini, sıcak tartışma başlıklarını farklı görüşleri temsil eden dört farklı isim masaya yatırıyor. 8.Gün’ün yeni yorumcuları belirlenirken fikir çeşitliliği, kamuoyunun farklı kesimlerinin temsili yine ön planda tutuldu. Prof. Dr. Beril Dedeoğlu (Galatasaray Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı) ,Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu (Sabancı Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Fuat Keyman (İstanbul Politikalar Merkezi Direktörü – Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Recep Bozlağan (Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı)
Akustikhane; Her bölümünde bir müzisyeni konuk eden Zafer Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Akustikhane canlı performanslara renk katan kısa sohbetler ile müziğin en saf haline kulak vermek isteyen herkese yeni sezonda tv8 ekranlarında ev sahipliği yapacak. Kaliteli müziğin sesi olan Akustikhane  her Cuma 23:15’de.

Bay Tahmin ; Murat Özarı ve Fikret Engin’in sunduğu Bay Tahmin Cumayı Cumartesiye  bağlayan gece 00:45’de iddiaseverlerle buluşuyor.
Murat Özarı ve Fikret Engin‘in neşeli yorumları ve isabetli tahmin kuponlarıyla vazgeçilmez iddia programınız.


HAFTA SONU

Erken Baskı ; Ekranların sevilen ismi Özge Uzun artık tv8 ekranlarında. Hafta sonunun ilk notları, gazete haberleri, dünya hali, ilginç olaylar, nostaljik ve keyifli videolar, sanat-kültür, kent hayatı, eski zevkler, yeni tatlar Erken Baskı ile izleyici ile buluşacak. Program Cumartesi- Pazar 09:00’da.

Gülhan’ın Galaksi Rehberi; Gülhan Şen renkli sunumu ile bu sezonda Cumartesi günleri 12:00’de dünyayı dolaşmaya devam ediyor.

Bi Zamanlar; Özgür Uysal’ın sunduğu gençlik nostalji programı Bi’ Zamanlar, televizyon, telefon, futbol, müzik, Türk dizileri, Türk sineması gibi pek çok konunun geçmişten günümüze evrimini anlatıyor. Program Cumartesi 15:30’da

Kusursuz Düğün; Kusursuz bir düğüne hazır mısınız?  Meltem Öksüm’ün sunumuyla “Kusursuz Düğün” programı yeni sezonda da devam ediyor. Her hafta farklı bir konsepti ekranlara getirileceği programda, düğünden nişana, kına gecesine, gelin hamamından, bekârlığa veda partilerine kadar birbirinden farklı organizasyonların hazırlanış ve detaylı sunumları izleyiciler ile paylaşılacak. Kusursuz Düğün, Cumartesi günleri saat 16:30’da

Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda; Şeffaf Oda 10. Yılında tv8 ekranlarında. Çok sayıda önemli ödüle sahip olan Güneri Cıvaoğlu,  yeni sezonda yeni kanalı tv8’de olacak. Keyifli sohbetleriyle Pazar sabahına renk katacak olan program saat 12:00’da.

8. Etap; Deneyimli televizyoncu ve otomotiv sektörünün tecrübeli isimlerinden Murat Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu 8.Etap, ekranların ’en uzun soluklu otomotiv programı’ olma iddiasını yeni sezonda da sürdürüyor. 8. Etap Pazar sabahları saat 13:00’da…

Her Pazar Açıkça; tv8 Genel Yayın Yönetmeni, deneyimli gazeteci, akil adam Selahattin Sadıkoğlu’nun sunumu ile ekrana gelecek programda gündeme dair her konu hakkında konuşulacak. Program Pazar günleri saat 15:00’da.

ÖTV ; Önder Açıkbaş tiplemeleri ile bu sezon da tv8 izleyicilerinin vazgeçilmezi olacak. ÖTV, Pazar akşamları saat 20:15’de ekrana gelecek.


SİNEMA KUŞAĞI

tv8 hafta da 6 akşam Yabancı Sinema kuşağı ile ekranda olacak. Yeni sezonda tv8 sinema kuşağını seven izleyicilerimiz aradıklarını bulacak. Pek çok yeni ve sevilen film ekranlarımızda izleyiciler ile buluşacak.

tv8 değişen yayıncılık anlayışı ile AB grubu ile birlikte Total izleyici grubunun da beğeni ile izleyebileceği programlar ile evlerinize konuk olacak. İnteraktif bir yapıya sahip olan tv8 gerek soysal medya uygulamaları gerekse izleyici temsilcisi çalışmaları ile yeni sezonda da  izleyicinin beğenisine ve önerilerine açık bir kanal olmaya devam ediyor.