Gündem

Memleket Partisi'nin İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller oldu Memleket Partisi'nin İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller oldu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Berk Hacıgüzeller olduğunu duyurdu.
Memleket Partisi'nin İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller oldu Memleket Partisi'nin İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller oldu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Berk Hacıgüzeller olduğunu duyurdu.
Ertuğrul Özkök: Netflix’in Büyük İskender belgeselinin yayına girdiği günlerde Atina’da ne oldu? Ertuğrul Özkök: Netflix’in Büyük İskender belgeselinin yayına girdiği günlerde Atina’da ne oldu? Bu oylama belki de mezarı İskenderiye’de olan Büyük İskender’in Yunanistan’a dönüşü anlamına da geliyordu
AKP'nin Bursa sıkıntısı; YRP oyları bölüyor endişesi AKP'nin Bursa sıkıntısı; YRP oyları bölüyor endişesi AKP'li kurmaylar Bursa'daki seçim için "bıçak sırtı geçebilir" yorumu yaptı
Mısır, İsrail'in olası  Filistinliler için Sina'da duvarlarla çevrili bir  alan inşa ediyor Mısır, İsrail'in olası Filistinliler için Sina'da duvarlarla çevrili bir alan inşa ediyor SFHR sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, videoların "kitlesel bir göç durumunda mültecileri kabul etmek amacıyla Gazze Şeridi sınırında duvarlarla çevrili izole bir alan kurma" çabalarını gösterdiğini belirtti
TÜGVA'nın yarışmasına itiraz eden öğretmene ceza TÜGVA'nın yarışmasına itiraz eden öğretmene ceza Tekirdağ Kapaklı’da, okullara TÜGVA’nın "Kitap Kurdu" yarışmasına katılım çağrısı yapıldı. Bir öğretmen, "Kitaplarda dini ve siyasi öğeler var" diyerek reddetti. Öğretmene ceza kesildi.
Ali Sürmeli kürtaj ve vergi kaçırma suçlamalarına ne yanıt verdi? Ali Sürmeli kürtaj ve vergi kaçırma suçlamalarına ne yanıt verdi? Hesabı çalınarak bir kadına zorla kürtaj yaptırdığı ve vergi kaçırdığı söylentisiyle gündeme gelen Ali Sürmeli, yasal yollara başvurdu. Başına geçen olayda sevgilisini suçlayan Sürmeli, "Önce kasamda tüm paramı aldı sonra bu paylaşımları yaptı. Bir kadın kızınca neler yapabiliyor onu gördüm. Allah düşmanımın başına vermesin" dedi.
16 Şubat 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını 16 Şubat 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 16 Şubat reyting sonuçları açıklandı, işte dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları.
FOX neden NOW oldu? Cenk Soner'den MediaCat'e çarpıcı açıklamalar FOX neden NOW oldu? Cenk Soner'den MediaCat'e çarpıcı açıklamalar Türkiye’nin lider kanallarından FOX, 12 Şubat Ana Haber bülteninde isim değişikliği yaparak, yayın hayatına “NOW” ismiyle devam edeceğini açıklamıştı. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, NOW’ı konuşmak üzere ilk röportajını verdi, isim değişikliğinin ardında yatan sebep ve süreçler hakkında konuştu.
Erdoğan açıkladı: Emekli bayram ikramiyesi 3 bin liraya yükseldi Erdoğan açıkladı: Emekli bayram ikramiyesi 3 bin liraya yükseldi Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli ikramiyelerine ilişkin olarak, "Önümüzdeki bayram yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz" dedi.
Esra Erol'daki mehdi gündeme bomba gibi düştü! Nihat Hatipoğlu patladı Esra Erol'daki mehdi gündeme bomba gibi düştü! Nihat Hatipoğlu patladı Sözde Mehdi Mustafa Çabuk olayı Esra Erol'da patladı ve tüm Türkiye'nin konuştuğu bir olay haline geldi. Esra Erol'un programına katılan bir anne, kızının 'mehdi' olduğunu öne sürülen bir kişi tarafından kandırıldığını söyledi. İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu konuya dair daha fazla sessizliğini koruyamadı.
Cübbeli'den Acun Ilıcalı'ya Survivor tepkisi: Kız erkek çıplak vaziyette.. Cübbeli'den Acun Ilıcalı'ya Survivor tepkisi: Kız erkek çıplak vaziyette.. “Cübbeli Ahmet” Miraç gecesinde yaptığı konuşmadan bir kesiti sosyal medya hesabından yeniden yayınladı. Konuşmasında Acun Ilıcalı’ya uyarıda bulunan “Cübbeli Ahmet”, “Ahirette karşısında çıplaklıktan daha büyük bir ceza olarak çıkacaktır." dedi.
Sedat Peker 2 yıllık sessizliğini bozdu! Sedat Peker 2 yıllık sessizliğini bozdu! Sedat Peker, Instagram'daki 2 yıllık sessizliğini Sevgililer Günü'nde bozdu.
Anagold, 9 işçisi toprak altındayken iş ilanı verdi! İnsanları önemsiyorlarmış! Anagold, 9 işçisi toprak altındayken iş ilanı verdi! İnsanları önemsiyorlarmış! İliç'teki maden kazasında 9 işçiyi arama çalışmaları devam ederken, faaliyetlerini durdurduklarını açıklamalarına rağmen, Anagold'un "İnsanları önemseyen şirket kültürü" vurgusuyla iş ilanı yayımlaması büyük tepkilere neden oldu.
15 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star, Hudutsuz Sevda 15 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star, Hudutsuz Sevda Medyafaresi.com son dakika reyting haberleri: 15 Şubat 2024 tarihinde Türkiye'deki televizyon kanallarında yayınlanan programların reyting sıralaması açıklandı. Reyting listesinde hangi dizi ve programlar zirveye yerleşti? Hangi yapımların izlenme oranları azaldı? Reyting ölçümleri nasıl yapılıyor? TV izlenme oranları nasıl değişiyor? İşte reyting sonuçları.
Balık restoranında gelen 27 bin liralık hesap şaşırttı! Balık restoranında gelen 27 bin liralık hesap şaşırttı! Sarıyer'deki ünlü bir balık restoranında gelen 27 bin 100 liralık adisyon görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
CHP'den tepkilerin odağındaki adaya ambargo! CHP'den tepkilerin odağındaki adaya ambargo! 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kalırken CHP'nin seçim şarkısı da yayınlandı. Şarkının klibinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ve adayları yer alırken, son günlerde adaylıktan çekilmesi gündemde olan Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'a ne tanıtımda ne de Özgür Özel'in yanında yer verilmedi.