Gündem

Murat Kurum'dan İliç açıklaması: ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne ilgisi var? Murat Kurum'dan İliç açıklaması: ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne ilgisi var? Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Çevre Bakanı olduğu dönemde İliç madeninde Anagold firmasına Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu raporu verilmesiyle ilgili eleştirilere, "Faaliyet iznini biz vermiyoruz. ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne alakası var?" yanıtını verdi.
Emekliye Kulislerden kötü haber: Seyyanen zam yok, 3 bin lira ikramiye değişmeyecek Emekliye Kulislerden kötü haber: Seyyanen zam yok, 3 bin lira ikramiye değişmeyecek Emekli ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılmasını öngören düzenleme, torba kanun teklifine eklendi. TBMM, 8'inci yargı paketiyle birlikte ikramiye düzenlemesini de yasalaştırdandan sonra 1 Mart itibariyle seçim sonrasına kadar tatile girecek.
Polat Çiftinin komşu kavgası: 8 ve 11 yıla kadar hapisleri istendi Polat Çiftinin komşu kavgası: 8 ve 11 yıla kadar hapisleri istendi Dilan ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga ettiği dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi isteniyor.
MTA, İliç'teki Anagold'un madeninin altından geçen fayı haritadan silmiş MTA, İliç'teki Anagold'un madeninin altından geçen fayı haritadan silmiş MTA'nın, Erzincan İliç’teki Anagold maden sahasının tam altından geçen Ovacık fay hattı-Munzur segmentini resmi fay haritasından sildiği öne sürüldü. MTA'nın sitesinde; 2013 yılı haritasında bulunan fay hattı, 2023 yılında yok!
Ömer Madra : İsrail-Gazze çatışmasının temelinde iklim değişikliği var! Ömer Madra : İsrail-Gazze çatışmasının temelinde iklim değişikliği var! “İsrail’in Gazze’ye saldırısının temelinde iklim değişikliği var” diyen İklim aktivisti, akademisyen ve Açık Radyo genel yayın yönetmeni Ömer Madra, iklim değişikliğinin korkunç sonuçlarından birinin de çatışmalar olduğunu vurguladı.
Biden, Putin'e çılgın o.. çocuğu dedi Biden, Putin'e çılgın o.. çocuğu dedi ABD Başkanı, bir kez daha metnin dışına çıkarak bağış toplarken hakaret etti
İddia: Diyanet kalabalık bir kafile ile kaplıca otele gitti; 100'e yakın oda ayrıldı İddia: Diyanet kalabalık bir kafile ile kaplıca otele gitti; 100'e yakın oda ayrıldı Yönetici toplantısına, Ali Erbaş ve beş yardımcısının yanı sıra 90’ın üzerinde yöneticinin katıldığı belirtildi
Seçimlerde Yurtdışı Seçmeninde Mesut Özil Etkisi Seçimlerde Yurtdışı Seçmeninde Mesut Özil Etkisi Ertuğrul Özkök, yerel Seçime bir ay kaldı ama dikkatimi çeken tuhaf bir boşluk var diye yazdı.
Son Anket: İmamoğlu ile Kurum arasındaki puan farkı düştü! Son Anket: İmamoğlu ile Kurum arasındaki puan farkı düştü! Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.
Duydukları karşısında Müge Anlı'nın beyni yandı: Herkes birbiriyle yasak aşk yaşıyormuş Duydukları karşısında Müge Anlı'nın beyni yandı: Herkes birbiriyle yasak aşk yaşıyormuş Kayıp Gamze Bebek olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Programda eltiler birbirlerini yasak aşk ile suçlarken programa bağlanan bir kadın; Mecit ile Gülbani'nin plan yaparak çocuğu Adapazarı'ndaki zengin bir aileye sattıklarını söyledi. Bu ifadeler karşısında Gülbani adeta çılgına döndü.
İstanbul'da 28 yaşındaki kadın öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle 4 kez cinsel ilişkiye girmiş İstanbul'da 28 yaşındaki kadın öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle 4 kez cinsel ilişkiye girmiş Özel bir ilköğretim okulunda İspanyolca öğretmeni 28 yaşındaki Betül Nisa Ç., 7'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Muhammed A. ile cinsel birliktelik yaşadı. Skandal olay, çocuğun ailesinin dikkati sayesinde ortaya çıktı.
Erdoğan'ın sansür sopası RTÜK, NOW TV, Show TV, TELE1'e ceza yağdırdı Erdoğan'ın sansür sopası RTÜK, NOW TV, Show TV, TELE1'e ceza yağdırdı İktidarın sansür sopası haline gelen RTÜK, eski adıyla FOX TV yeni adıyla NOW TV, Show Tv, TELE1, Flash Haber ve TGRT'yi ceza yağmuruna tuttu. 
Feyza Altun gözaltına alınırken savcıdan izin isteyip bir kadeh rakı içmiş Feyza Altun gözaltına alınırken savcıdan izin isteyip bir kadeh rakı içmiş Gazeteci Fatih Altaylı, şeriat karşıtı açıklamalarıyla nedeniyle gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan avukat Feyza Altun'un gözaltı alındığı anlarda neler yaşadığını aktardı.
Oba Makarnacılık ve Alves Kablo halka arz tarihleri açıklandı: Hisse fiyatı ne? Kaç lot düşecek? Oba Makarnacılık ve Alves Kablo halka arz tarihleri açıklandı: Hisse fiyatı ne? Kaç lot düşecek? Geçen hafta Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK) halka arz onayı alan Oba Makarnacılık ve Alves Kablo’nun talep toplama tarihleri belli oldu. Oba Makarna'nın halka arzı SPK tarafından onaylandı.Oba Makarna halka arzı hakkında ayrıntılar yaıtırımcıların aramalarına konu oluyor. Şirketin halka arzından toplam 96 milyon 336 bin 345 adet pay satışa sunulacak. İşte, Oba Makarna halka arz fiyatı, tarihi...
Modern köle avı: Parayı veren stajı kapar! Modern köle avı: Parayı veren stajı kapar! Staj yapacak yer bulmanın giderek zorlaştığı günümüzde, bazı kurumlar stajyer olarak kabul edecekleri öğrencilere ücret ödemek yerine, onlardan para talep ediyor.
17 kez hamile numarası yaptı: Devlet yardımını kaptı 17 kez hamile numarası yaptı: Devlet yardımını kaptı 2000 yılından beri 17 kez hamilelik numarası yaparak devletten sosyal yardım ödemesi alan kadın tutuklandı.
DEM Parti ve CHP, Gebze'de Erkan Baş'ı destekleyecek iddiası DEM Parti ve CHP, Gebze'de Erkan Baş'ı destekleyecek iddiası 31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken siyasette hareketli günler yaşanıyor. İddiaya göre CHP, İşçi Partisi Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş'ı destekleyerek aday çıkartmayacak.