Gündem

Bu Patron Alkışlanır ; Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi Bu Patron Alkışlanır ; Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.
Dışişleri ve MSB’den ABD-YPG fotolarına karşı açıklama gelmedi Dışişleri ve MSB’den ABD-YPG fotolarına karşı açıklama gelmedi Sözcü yazarı Aytunç Erkin, IŞİD karşıtı uluslararası koalisyon Birleşik Ortak Görev Gücü Doğal Kararlılık Harekatı’nın (Combined Special Ops Joint Task Force-Levant/CSOJTF-L) sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraflara ilişkin Dışişleri Bakanlığı ve MSB’den açıklama gelmemesine tepki gösterdi.
17 Katlı MCG Tower'da deniz manzarası kapanmasın diye 12 canı yok ettiler! 17 Katlı MCG Tower'da deniz manzarası kapanmasın diye 12 canı yok ettiler! Binanın yola bakan kısmına yapılan kirişler, deniz tarafına manzara bozulmasın ve maliyet artmasın diye kiriş yerleştirilmemiş
AKP’de seçim mağlubiyeti endişesi: Parti içinde yapılan 3 eleştiri AKP’de seçim mağlubiyeti endişesi: Parti içinde yapılan 3 eleştiri Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, AKP kulislerindeki seçim mağlubiyet endişesini aktardığı bugünkü yazısında, parti içinde getirilen eleştirileri 3 ana hatta topladı.
Diyanet'in cami yapımı için topladığı para 120 milyon TL'yi aştı Diyanet'in cami yapımı için topladığı para 120 milyon TL'yi aştı Diyanet’in, cami inşaatları için düzenlediği yardım kampanyalarından topladığı para belli oldu. Başkanlık, 2023’ün ocak, temmuz ve kasım aylarında düzenlediği kampanya ile vatandaştan 120 milyon 138 bin TL topladı.
Camide hilafet propagandasına Valilikten ret! Camide hilafet propagandasına Valilikten ret! Atatürk ve devrim kanunlarının eleştirildiği belgeselin gösterimine izin verilmedi
Bakan Şimşek'in batık Kredi uyarısı AKP'li İş kesimini rahatsız etmiş Bakan Şimşek'in batık Kredi uyarısı AKP'li İş kesimini rahatsız etmiş Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in banka yönetimlerine “sisteme ve kurallara aynı şekilde uyması, kimseye istisna yapılmaması” konusundaki uyarısının AKP içinde şik3ayet konusu olduğu kulisini yazdı.
ABD'de emekli bir albay, flört uygulamalarında ABD sırlarını ifşa etmekle suçlandı ABD'de emekli bir albay, flört uygulamalarında ABD sırlarını ifşa etmekle suçlandı Nebraska'da emekli bir ABD Ordusu albayı, çevrimiçi bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla ABD sırlarını ifşa etmekle suçlandı.
Deprem Son dakika: Çanakkale merkezli 4.9'luk deprem İstanbul'u salladı Deprem Son dakika: Çanakkale merkezli 4.9'luk deprem İstanbul'u salladı İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul, Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, Manisa'dan da hissedildi.
Fatih Erbakan Erdoğan ve AKP'ye meydan okudu: Tek başımıza zafer kazanacağız Fatih Erbakan Erdoğan ve AKP'ye meydan okudu: Tek başımıza zafer kazanacağız Ak Parti'den sızdırılan kulislere göre Seçime az bir süre kala Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterilen bazı isimlerin adaylıktan çekileceği iddiası ortaya atıldı. Fatih Erbakan bu iddialara sert tepki gösterirken AK Parti çevrelerine meydan okudu.
Meclis'te 250 Bin Dolarlık CHP'li Milletvekili krizi: Herkes o vekili arıyor Meclis'te 250 Bin Dolarlık CHP'li Milletvekili krizi: Herkes o vekili arıyor TBMM Genel Sekreterliği, bir CHP milletvekilinin odasında para dolu poşet bulunduğu iddiasının araştırılmasına yönelik dilekçenin ardından muhakkik tayin ederek inceleme başlattı.
Motosikletle dünya turuna çıkan İspanyol kadın ve sevgilisine 7 kişi toplu tecavüz etti Motosikletle dünya turuna çıkan İspanyol kadın ve sevgilisine 7 kişi toplu tecavüz etti Sosyal medya ünlüleri Fernanda ve Vicente, dünya turunda Hindistan'a uğradı. Ancak Hindistan, Fernanda ve Vicente için hayatlarının kabusuna dönüştü.
Dünyanın en iyi 'Altın Vize' sunan ülkeleri açıklandı Dünyanın en iyi 'Altın Vize' sunan ülkeleri açıklandı Henley & Partners şirketi tarafından hazırlanan ve vatandaşlığa geçiş süresi, vergiler, maliyetler ve itibar gibi faktörleri inceleyen endekse göre dünyanın en iyi altın vize sunan ülkeleri açıklandı.
Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası... Bankaların fatura ödeme talimatı faizleri ne kadar oldu? Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası... Bankaların fatura ödeme talimatı faizleri ne kadar oldu? Bankaların daha önce belli limitteki faturalarda 2 lira sonrasında 2.5 lira civarında aldığı otomatik ödeme talimatı faizi katlandı. Bankadan bankaya değişen faiz oranları yüzde 2,49'dan başlayıp yüzde 4,42'ye kadar çıkıyor. İşte bankaların fatura ödeme talimatı faizleri...
MetroPoll'un son anketi Erdoğan'ı üzecek: CHP yükseliyor AKP düşüyor MetroPoll'un son anketi Erdoğan'ı üzecek: CHP yükseliyor AKP düşüyor MetroPOLL Araştırma'nın şubat ayı anketine göre, AKP'nin oy oranı 14 Mayıs'a göre düşüş gösterdi, CHP'de ise yükseliş kaydedildi. AKP, 33.1 puana gerilerken, CHP ise 31 puana yükseldi.
Sıfır Otomobil fiyatları uçuyor: B segmenti 1,4 Milyon, C segmenti 1,9 Milyona ulaştı Sıfır Otomobil fiyatları uçuyor: B segmenti 1,4 Milyon, C segmenti 1,9 Milyona ulaştı 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi.
Bitcoin 64 bin doları aştı Bitcoin 64 bin doları aştı Bitcoin fiyatı erken saatlerde yeniden 64 bin doların üzerini denedi