Gündem

Aile Bakanı Göktaş'ın tek derdi dizilerdeki entrikalar mı? Aile Bakanı Göktaş'ın tek derdi dizilerdeki entrikalar mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, bazen "sıradan bir sahne" olarak nitelendirilen konuların toplumdaki etkisinin çok daha farklı olduğunu belirterek, dizi ve film yapımcılarına "Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim" çağırısında bulunduğu kaydedildi.
İnci Taneleri'nin Piraye'si Selma Ergeç'ten Yılmaz Erdoğan'a övgü ... İnci Taneleri'nin Piraye'si Selma Ergeç'ten Yılmaz Erdoğan'a övgü ... Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri'nin Piraye karakteri Selma Ergeç, Etiler'de basın mensuplarına diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Yılmaz Erdoğan şahane bir senaryo yazmış" diyen Ergeç, senaryoyu okuduğunda dizide oynama kararını da hızlıca verdiğini söyledi
ABD Başkanı Biden: Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacağız ABD Başkanı Biden: Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacağız ABD Başkanı Joe Biden, ilerleyen günlerde Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacaklarını açıkladı.
Yurttaşların çürük ve artık meyve - sebze ile yaşam mücadelesi Yurttaşların çürük ve artık meyve - sebze ile yaşam mücadelesi Enflasyonla ilgili yapılan iyimser tahminler, gerçek hayatta vatandaşların yaşadığı zorlukları yansıtmıyor. Sokaklarda, özellikle akşam pazarlarında, insanlar geçim sıkıntısı içinde yerden çürük meyve ve sebze toplamaya çalışıyor.
Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu , ne zaman ve nasıl ödenecek? Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu , ne zaman ve nasıl ödenecek? Emekliye verilecek bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesini öngören 8. Yargı Paketi, Meclis'te kabul edilerek yasalaştı. Peki zamlı bayram ikramiyesinden kimler, nasıl yararlanacak?
TV100’den flaş transfer: NTV’nin başarılı sunucusu Duygu Gözde Arslan’a önemli görev TV100’den flaş transfer: NTV’nin başarılı sunucusu Duygu Gözde Arslan’a önemli görev Son zamanlarda peş peşe yaptığı transferler ve yatırımlarla dikkat çeken tv100, başarılı bir ekran yüzüyle daha el sıkıştı… tv100 bu kez NTV’deki ünlü ekran yüzünü kadrosuna dahil etti…
Sinan Ateş cinayetinde savcı da görevden alındı: Tutuklu şüpheliler tahliye mi olacak? Sinan Ateş cinayetinde savcı da görevden alındı: Tutuklu şüpheliler tahliye mi olacak? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine yönelik dava dosyası, iki aylık izinden dönen savcı Ayhan Ay'dan alındı. Soruşturmanın uzaması, tutuklu şüphelilerin Temmuz 2024'te tahliye edilmesi riskini ortaya çıkardı.
Yeniden Refah Partisi'nin yükselişi AKP yandaşı Yeni Şafak'ı fena korkuttu Yeniden Refah Partisi'nin yükselişi AKP yandaşı Yeni Şafak'ı fena korkuttu Yeniden Refah Partisi'nin muhafazakar camiada yükselişi Yeni Şafak'ta rahatsızlığa neden oldu
Dünyaca ünlü çıplaklar adasında kaçak göçmen krizi çıktı Dünyaca ünlü çıplaklar adasında kaçak göçmen krizi çıktı Ege’deki dünyaca ünlü çıplaklar adası Gavdos kaçak göçmen tehdidi altında, Yunan hükümeti alarma geçti. Gavdos’un “Göçmen Adası” olmaması için adaya ek askeri güçler ve sahil güvenlik botları konuşlandırıldı.
Yandaş yazar Abdulkadir Selvi:  Erdoğan emeklileri rahatlatacak bir dokunuş yapacak Yandaş yazar Abdulkadir Selvi: Erdoğan emeklileri rahatlatacak bir dokunuş yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının "yeterli" olmadığını ifade etti. Bunun üzerine Ankara kulislerinde Erdoğan'ın emekli maaşlarını öncelikli gündem maddeleri arasına aldığı konuşulmaya başladı. Gazeteci Abdülkadir Selvi, "Erdoğan mutlaka emeklileri rahatlatacak bir dokunma yapacaktır" sözleriyle dikkat çekti.
Erdoğan’ın seçim çalışmalarına katılan Süleyman Soylu, göz kırptı: Benim objektifimden… Erdoğan’ın seçim çalışmalarına katılan Süleyman Soylu, göz kırptı: Benim objektifimden… Eski İçişleri Bakanı olan AKP milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarından fotoğraflar paylaştı.
Kulis: Gazze AKP’yi böldü Kulis: Gazze AKP’yi böldü Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, "Gazze AKP’yi böldü; daha etkin rol alınsın diyenler var" kulisini aktardı.
Seçil Erzan kuzeni için de 2 milyon lira kredi talep etmiş Seçil Erzan kuzeni için de 2 milyon lira kredi talep etmiş Yüksek getirili gizli fon vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın telefonlarında yapılan incelemelerin sonuçları raporlara yansımaya devam ediyor
İmamoğlu mu, Kurum mu? İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç İmamoğlu mu, Kurum mu? İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...
Hatay sözleri tüm Türkiye'de tepki çekmişti! Özdağ'a dava açan Konakçı'ya 3 kuruş şoku Hatay sözleri tüm Türkiye'de tepki çekmişti! Özdağ'a dava açan Konakçı'ya 3 kuruş şoku Sosyal medyada 'Hatay' ile ilgili yaptığı açıklamayla tepkileri üzerine çeken imam Halil Konakçı'ya, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sert bir karşılık vermişti. Konakçı da bunun üzerine Özdağ'a 3 kuruşluk dava açmıştı. Gündem olan dava sonuçlandı.
Gece yarısı kuyruğa girip saat 8'e kadar bekliyorlar! Her şey ucuz et alabilmek için! Gece yarısı kuyruğa girip saat 8'e kadar bekliyorlar! Her şey ucuz et alabilmek için! Ucuz et kuyruklarının sonu görünmüyor. Türkiye'de sadece 18 şehirde bulunan Et ve Süt Kurumu'nun mağazalarının önünde metrelerce kuyruk oluştu. İstanbul'da bir tek Beylikdüzü'nde olan mağazanın önü, gece yarısından itibaren dolmaya başlarken vatandaşlar neredeyse 8 saat boyunca sırada bekliyor.
29 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Galatasaray Fatih Karagümrük, Hudutsuz Sevda 29 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Galatasaray Fatih Karagümrük, Hudutsuz Sevda Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 29 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.