Gündem

Deprem için toplanan bağışlar nereye gitti? Deprem için toplanan bağışlar nereye gitti? Depremlerden hemen sonra pek çok kanaldan yardım kampanyaları başlatıldı. 15 Şubat’ta düzenlenen “Türkiye Tek Yürek” canlı yayınında 115 milyar TL toplandı. Hem kamu kurumlarının bağış yapıyor olması hem de kamuoyuna şeffaf şekilde bilgi verilmemesi nedeniyle tartışmalar bitmedi.
Ukrayna doğumlu Miss Japan birincisinin evli bir adamla ilişkisi sebebiyle tacı geri alındı Ukrayna doğumlu Miss Japan birincisinin evli bir adamla ilişkisi sebebiyle tacı geri alındı Miss Japan güzellik yarışmasının Ukrayna doğumlu kazananı 26 yaşındaki Karolina Shiino, evli bir adamla ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından tacını kaybetti.
Bir yıl önce 6 Şubat'ta neler yaşandı? Bir yıl önce 6 Şubat'ta neler yaşandı? 6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla hayatını kaybetti, yüz binlerce insan yaralandı. Resmi rakamlara göre yüzlerce, ailelere göre binlerce insan hâlâ kayıp. Deprem bölgesinde yüzlerce cenaze, kimsesizler mezarlığına gömüldü. Kayıplar, kimsesizler, kaybolanlarla birlikte, yıkılan, yok olan kentlerde depremin izleri hâlâ ilk günkü gibi duruyor
Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı! Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia! Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı! Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia! Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi ilk bölümleriyle reyting rekorları kırdı. Her sahnesi olay olan dizide en çok Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı konuşuldu. Dilber sahnesinde 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ünlenen pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal hakkında ortaya çıkan iddialar ise gündeme bomba gibi düştü
Muharrem İnce: Muhalefet bu seçim hüsrana uğrayacak Muharrem İnce: Muhalefet bu seçim hüsrana uğrayacak 31 Mart seçimlerinde partisinin ittifak yapmama kararı alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü belirterek, "Onlarla anlaşamadık" dedi.
Acun Ilıcalı öfkeden çılgına döndü: Survivor'da bu kez Acun ortalığı dağıttı Acun Ilıcalı öfkeden çılgına döndü: Survivor'da bu kez Acun ortalığı dağıttı Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacılarına sinirlenmesi ve tepkisi sosyal medyayı salladı. Survivor All Star'ın 27. bölüm tanıtımında; Acun Ilıcalı'nın konseyde çileden çıkması gündem oldu.
Lütfü Savaş depremin yıldönümünde Hatay'da böyle protesto edildi: Korumalar kaçırdı Lütfü Savaş depremin yıldönümünde Hatay'da böyle protesto edildi: Korumalar kaçırdı CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin birinci yılında bir araya gelen bölge halkı tarafından "istifa" sloganları ve yuhalamalarla protesto edildi. Savaş ve Bakan Koca kalabalığın arasından güçlükle çıkabildi.
Köpeklerin burun uzunlukları ne kadar yaşayacaklarını gösteriyor Köpeklerin burun uzunlukları ne kadar yaşayacaklarını gösteriyor İngiltere'de yarım milyondan fazla köpeğe ait verinin incelendiği araştırmada, en popüler evcil hayvan türlerinden köpeklerin ortalama ömürleri ile burun uzunlukları, vücut boyutları ve cinsiyetleri arasında bağlantı olduğu tespit edildi.
ABD'nin askeri üssüne saldırı: 6 PKK'lı öldürüldü ABD'nin askeri üssüne saldırı: 6 PKK'lı öldürüldü Tansiyonun dinmek bilmediği Suriye'de ABD'nin açık açık destek verdiği terör örgütleri militanları düzenlenen saldırıda öldürüldü
Selahattin Demirtaş'tan İmamoğlu'na kötü haber: DEM kimsenin payandası değil Selahattin Demirtaş'tan İmamoğlu'na kötü haber: DEM kimsenin payandası değil Sırrı Sakık: İmamoğlu'nun kaybetmesi bizim sorunumuz değil
Hangi kadın tecavüze sessiz kalır? Musa Orhan yüzünden Farah Zeynep Abdullah'a bir ceza daha Hangi kadın tecavüze sessiz kalır? Musa Orhan yüzünden Farah Zeynep Abdullah'a bir ceza daha Oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında, Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla açılan davada 87 gün karşılığı 1740 TL adli para cezası verilmesine hükmedildi. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
Bahçeli'nin küstah dediği ismi Hüda Par Mersin'den aday gösterdi Bahçeli'nin küstah dediği ismi Hüda Par Mersin'den aday gösterdi 31 Mart Yerel Seçimlerinde HÜDA-PAR'dan Batman Belediye Başkan Adayı olan Milletvekili Serkan Ramanlı, Cumhuriyet'e, "Bundan 100 yıl önce darbe yapanların, insanları kendilerinden uzaklaştırıp devlete düşman ettirdiği halklardan biri Kürtler idi ve bu Kürtler de Müslümandı" dedi. Bahçeli dünkü Manisa mitinginde Hüda Par'lı vekili ismini anmadan hedef almış ve "100 yıl önce Cumhuriyetin ilanına küstahça atılan darbe iftirası provokasyondur" demişti.
Turgut Altınok Tarihileri Karıştırdı! 31 Ekim Akşamı Ne Yapacağız? Turgut Altınok Tarihileri Karıştırdı! 31 Ekim Akşamı Ne Yapacağız? AKP'nin Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına aday olarak çıkardığı Turgut Altınok'un seçim tarihinden sürekli olarak '31 Ekim' diye bahsetmesi sosyal medyada gündem oldu.
A Haber'den Fahrettin Altun'a sansür: NTV, Habertürk, CNN Türk hepsi verdi ama... A Haber'den Fahrettin Altun'a sansür: NTV, Habertürk, CNN Türk hepsi verdi ama... Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Ankara'da Afet İletişimi Sempozyumu düzenledi. Fahrettin Altun sempozyumun açılışında konuşma yaptığı sırada tüm haber kanalları canlı yayına geçti. Sadece iktidara yakın A Haber kanalı Fahrettin Altun'un konuşmasını yayınlamadı.
Cansu Dere Pavyon bu sistemin bir parçası dedi sözleri sosyal medyayı salladı Cansu Dere Pavyon bu sistemin bir parçası dedi sözleri sosyal medyayı salladı Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisi gündemden düşmüyor. Dizinin özellikle pavyon dansı sahnesi kısa sürede çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Pavyon dansıyla ilgili birçok ünlü isimden yorum geldi. Konuyla ilgili yorum yapanlardan biri de ünlü oyuncu Cansu Dere oldu. Dere, son dönemlerin gündemi olan Dilber dansı ve pavyonlarla ilgili eleştiri yapanlar hakkında konuştu.
Bira Partisi kuruldu: Seçime giriyorlar, yüzde 6 oy cepte Bira Partisi kuruldu: Seçime giriyorlar, yüzde 6 oy cepte Avusturya'da Bira Partisi kuruldu... Anketler partinin oy oranının yüzde 6'lara ulaşabileceğine dikkat çekti.
Bu da oldu: TÜGVA'da çocuklara Tesettür Defilesi Yaptırdılar Bu da oldu: TÜGVA'da çocuklara Tesettür Defilesi Yaptırdılar TÜGVA’nın ortaokul öğrencilerini hedef alan “Kış Kampı” projesi kapsamında Kocaeli Gölcük’te öğrencilere “Tesettür defilesi” düzenlediği ortaya çıktı. Çocukların tesettürlü görüntüleri TÜGVA’nın hesaplarında paylaşıldı.