Gündem

Bodrum'da sosyeteyi merak ettiren 1 Trilyonluk satılık villa kimin? Bodrum'da sosyeteyi merak ettiren 1 Trilyonluk satılık villa kimin? Bodrum Cennet Koyu'nda birçok ünlünün evi bulunan lüks sitede bir daire satışa çıktı. 1 trilyona yakın değerle satışa sunulan dairenin sahibi ise lüks sitede merak konusu oldu.
ÇEDES kapsamında çocuklar sabah namazına götürülmeye devam ediliyor! ÇEDES kapsamında çocuklar sabah namazına götürülmeye devam ediliyor! Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi” (ÇEDES) kapsamında öğrenciler sabah namazına götürülmeye devam ediyor
Vatan Millet Sakarya derken... MHP Milletvekili Uysal Sırp Vatandaşı olmuş Vatan Millet Sakarya derken... MHP Milletvekili Uysal Sırp Vatandaşı olmuş MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ın Sırbistan vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, MHP’li Uysal 2020 yılında Sırbistan’dan vatandaşlık aldı. 14 Mayıs 2023’teki genel seçimlerde MHP’den Mersin Milletvekili yapılarak TBMM’ye girdi.
AKP medyasından seçime ayarlı müjde: Emeklilere özel destek paketi geliyormuş AKP medyasından seçime ayarlı müjde: Emeklilere özel destek paketi geliyormuş Nisan ayında Meclis'in ilk gündemi emekliler olacak. Emekliler için öncelikli olarak gelirlerini artırıcı tedbirler ve indirimler planlanıyor. Konu üzerinde ilgili bakanlık ve kurumlarda kapsamlı çalışma başladı. Düzenleme Nisan ayında Meclis'in gündemine girecek.
10 Mart 2024 reyting sonuçları: Survivor All Star, Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti 10 Mart 2024 reyting sonuçları: Survivor All Star, Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 10 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Cem Yılmaz'ın rakı paylaşımı neden tartışma konusu oldu? Cem Yılmaz'ın rakı paylaşımı neden tartışma konusu oldu? Komedyen Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gecesinde sosyal medya hesabından rakı fotoğrafı paylaşarak tepki çekti.
96’ncı Oscar ödülleri sahiplerini buldu!  Oppenheimer ödülleri sildi süpürdü 96’ncı Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Oppenheimer ödülleri sildi süpürdü Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve film dünyasının enlerinin seçildiği Oscar Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunu üstlendiği Oscar Ödülleri'ne Oppenheimer 7 ödül kazanarak damga vurdu. ''En İyi Kadın Oyuncu'' Oscar'ı ise Poor Things filmindeki rolüyle Emma Stone'a gitti.
Acun Ilıcalı çılgına döndü, canlı yayına bağlandı, resmen yalvardı Acun Ilıcalı çılgına döndü, canlı yayına bağlandı, resmen yalvardı konuştu. Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın tavsiyeleri ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Ankaralı Gazeteciler Ekrem İmamoğlu ile tanıştırılmak için İstanbul'a götürüldü Ankaralı Gazeteciler Ekrem İmamoğlu ile tanıştırılmak için İstanbul'a götürüldü Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici bugünkü yazısında Ankara'dan bir grup gazetecinin İstanbul'a Ekrem İmamoğlu ile tanıştırılmaya götürülmesini etik bulmadı. Bildirici ''gazetecilik siyasilerin gereksinimlerine göre yön çizmemeli" diye yazdı.
İmamoğlu ile Kürt vatandaşın Burcu Köksal diyaloğu: O kadın Kürtlere yer yok dedi İmamoğlu ile Kürt vatandaşın Burcu Köksal diyaloğu: O kadın Kürtlere yer yok dedi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kendisine Burcu Köksal’ı şikayet eden bir yurttaşın konuşması gündem oldu.
Şatafatlı düğün istifa getirdi: AKP Gaziantep İl Başkanı 'affını' istedi Şatafatlı düğün istifa getirdi: AKP Gaziantep İl Başkanı 'affını' istedi Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in geçen hafta şatafatlı bir düğünle evlenmesi tepki çekmişti. Çetin, ‘affını’ isteyerek görevinden istifa etti.
Murat Kurum'un katıldığı programda Gazze' sorusuna sansür Murat Kurum'un katıldığı programda Gazze' sorusuna sansür AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayında Gazze sorusunu sormak isteyen gencin mikrofon elinden alındı.
Bakanlığın  yatırım desteği iktidara yakın tarikat ve cemaatler arasında pay edildi Bakanlığın yatırım desteği iktidara yakın tarikat ve cemaatler arasında pay edildi Resmi Gazete’de yayımlanan yatırım teşviki alan şirket ve kurumlar listesinde belgeyi alan projelerin yatırım tutarları, kapsamı gibi verilere yer verilmezken, teşvik alanlar arasında tarikatlara bağlı dernekler ilk sırada.
Kuveytlileri 30 Milyon Dolar dolandıran Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a ABD'den üstün yetenek vizesi Kuveytlileri 30 Milyon Dolar dolandıran Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a ABD'den üstün yetenek vizesi Kripto para ticareti vaadiyle iki kişiyi 500 bin dolar dolandırdığı iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan 4 sanıktan biri olan iş insanı Uğur Akkuş’a ABD’den Green Card çıktı.
İstanbul'un 15 ilçesinde CHP adayları önde gidiyor: İşte ilçe ilçe seçim anketi İstanbul'un 15 ilçesinde CHP adayları önde gidiyor: İşte ilçe ilçe seçim anketi Gazeteci Fatih Portakal, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı öne sürülen son anketi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Portakal aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptırdığı iddia edilen İstanbul anketini de aktardı.
Fakirlere akşam pazarını öneren Diyanet'ten yeni fetva: Alkollü mekanda çalışmayın başka iş arayın Fakirlere akşam pazarını öneren Diyanet'ten yeni fetva: Alkollü mekanda çalışmayın başka iş arayın Torpille işe giren ve kopyayla sınav kazananların maaşının "helal" olduğunu söyleyen Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, alkollü içecek üreten, taşıyan, satan ve servis edenlere 'lanet' edildiğini savundu. Bozkurt alkollü yerde çalışan ancak alkolle ilgisi olmayan insanlara yeni iş aramalarını söyledi.
Zafer Partisi aday tanıtımında kavga çıktı, Ümit Özdağ çılgına döndü: Terbiyesiz adamlar... Zafer Partisi aday tanıtımında kavga çıktı, Ümit Özdağ çılgına döndü: Terbiyesiz adamlar... Zafer Partisi'nin aday tanıtım toplantısında salona girmek isteyenler ile partililer arasında çıkan yumruklu kavgayı, Genel Başkan Ümit Özdağ ayırdı. Özdağ, "Bir daha partimde böyle bir şey istemiyorum. Terbiyesiz adamlar! Afganlar mı geldi buraya? Suriyeliler mi girdi içeri?" dedi.