Gündem

Yılmaz Özdil Netflix'in 3 Cisim Problemi'ne isyan etti: PKK'lı kadın teröristi kahraman yaptılar Yılmaz Özdil Netflix'in 3 Cisim Problemi'ne isyan etti: PKK'lı kadın teröristi kahraman yaptılar Dünyanın en çok izlenen dizisinde "PKK'lı bir kadın dünyayı kurtaracak kişi" olarak tanıtıldı.
Türkiye İsrail'e savaş uçaklarının yakıtı dahil 54 kalem mal satıyormuş Türkiye İsrail'e savaş uçaklarının yakıtı dahil 54 kalem mal satıyormuş Ticaret Bakanlığı'nın İsrail'e ihracat kısıtlamasının ardından Türkiye'den bu ülkeye gönderilen ürünlerin kapsamı da açıkça ortaya çıktı.
Türkiye'den İsrail için tedbir kararı! Türkiye'den İsrail için tedbir kararı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan düzenlediği basın toplantısında İsrail'e karşı yeni tedbirler alındığını açıkladı. Bakan Fidan, "Alınan yeni tedbirler Gazze'de ateşkes sağlanana kadar sürecek" dedi
8 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Survivor, NOW Ana Haber, Çağrı 8 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Survivor, NOW Ana Haber, Çağrı Medyafaresi.com özel haber: Son dakika haberlerine göre 8 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.
Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Daha önce Acun Medya'da sunuculuk da yapan Damla'nın hedefinde Acun Medya vardı. Survivor Damla'nın isyanı gündem oldu.
Jakuzi iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi Jakuzi iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair iddialara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Döğücü, programda bulunan Şaban Sevinç'e de tepki gösterirken "Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum." dedi. Sevinç ise Döğücü'den özür diledi
Erdoğan hükümeti sonunda İsrail ile ticarete sınırlama getirme kararı aldı: Protestolar sonuç verdi Erdoğan hükümeti sonunda İsrail ile ticarete sınırlama getirme kararı aldı: Protestolar sonuç verdi Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini duyurdu. 54 ürünü kapsayan kısıtlama ile ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada, "Filistin'in yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye, 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren, İsrail’e ihracatını kısıtlama kararı almış bulunmaktadır. Bu kararın gerekleri Ticaret Bakanlığı tarafından derhal yürütülecektir. Gazze Şeridi’ne yeterli miktarda ve kesintisiz insani yardım akışına izin verinceye kadar yürürlükte kalacaktır." denildi.
Tarikatlar meşrulaştırılıyor Tarikatlar meşrulaştırılıyor Türkiye’de giderek artan laiklik karşıtı uygulamalar birçok devlet kurumunda da görünür hale geldi. Laiklik karşıtı uygulamalara dikkat çekmek için faaliyet yürüten Laiklik Meclisi, 2024 Mart ayı Laiklik Raporu’nu yayımladı. Bu raporda 259 ana ve alt başlıkta laikliğe karşı uygulama gözlemlendi.
Seçim Bitti Zam Yağmuru Başladı Seçim Bitti Zam Yağmuru Başladı Mart ayında hem seçim hem de ramazan nedeniyle ertelenen zamlar yağmur gibi geliyor. Temel gıda ürünlerine bir ayda gelen zam yüzde 20’yi buldu.
8 Nisan Güneş tutulması gerçekleşti: İşte 2024 Güneş tutulmasından ilk görüntü 8 Nisan Güneş tutulması gerçekleşti: İşte 2024 Güneş tutulmasından ilk görüntü Meksika'nın Mazatlán kentinde çekilen görüntülerde Ay'ın, Güneş ile Dünya arasından geçerek Güneş'i perdelediği görüldü ve gözlemciler kısa bir süreliğine gündüz vakti geceyi yaşadı. Meksika'nın ardından Şili'de de gözlemciler güneş tutulmasına büyük ilgi gösterdi.
Yeniden Refah'tan Erdoğan'a başörtülü kızlara ters kelepçeyle gözaltı tepkisi Yeniden Refah'tan Erdoğan'a başörtülü kızlara ters kelepçeyle gözaltı tepkisi İsrail protestosunda gençlerin gözaltına alınmasını eleştiren YRP'li Mehmet Altınöz, görüntüleri 28 Şubat'a benzetti ve "Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olsaydı ve polisler başörtülü kızlarımıza o muameleyi yapsaydı ne olurdu?" diye sordu.
Netflix'e Sevişme Sahnelerini Atlama Özelliği Geliyor" Paylaşımı Sosyal Medyayı Karıştırdı Netflix'e Sevişme Sahnelerini Atlama Özelliği Geliyor" Paylaşımı Sosyal Medyayı Karıştırdı Soren Iverson isimli bir içerik üreticisinin ortaya attığı Netflix özelliği fikri, gerçek gibi algılandı. İşin aslı ise çok farklıydı. İşte yaşananla
Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan'la birlikte olduğunu açıkladı Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan'la birlikte olduğunu açıkladı Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edilen Yılmaz Erdoğan sessizliğini koruyordu. İtiraf Cansu Taşkın'dan geldi.
Dilek İmamoğlu: Emine Hanım’la birlikte projeler yapalım isterim... Dilek İmamoğlu: Emine Hanım’la birlikte projeler yapalım isterim... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu T24 Yazarı Cansu Çambel'e merak edilenleri anlattı. İmamoğlu, First Lady Emine Erdoğan'a da çağrıda bulundu
Özgür Özel CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını AKP'li Sabah Yazarına Açıkladı Özgür Özel CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını AKP'li Sabah Yazarına Açıkladı İktidar yanlısı Sabah gazetesi, CHP liderinin röportajını manşetine taşıdı
MİT, 5-14 yaş arası çocuklara  çağrı yaptı; İstihbarat, Gizli ajan konulu resim ve mektup istedi MİT, 5-14 yaş arası çocuklara çağrı yaptı; İstihbarat, Gizli ajan konulu resim ve mektup istedi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklardan "güvenlik", "istihbarat" ve "gizli ajan" kelimelerini, resimle ya da mektupla kağıda dökmelerini istedi.
İsrail'le ticaret yaptığı ortaya çıkan MHP'li Milletvekili: Milli bir görevdir İsrail'le ticaret yaptığı ortaya çıkan MHP'li Milletvekili: Milli bir görevdir MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, sahibi olduğu Agrosel Tarım'ın, İsrailli Haifa firmasıyla ticaret yaptığının ortaya çıkması üzerine, açıklama yaptı