Gündem

Hande Fırat canlı yayında çıldırdı! Benim namusuma dil uzatamazsın Hande Fırat canlı yayında çıldırdı! Benim namusuma dil uzatamazsın CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve moderatörlüğünü Hande Fırat'ın yaptığı Gece Görüşü programında bir sosyal medya kullanıcısı, Gazeteci Hande Fırat'a küfürlü bir yorumda bulundu.
ABD'li dev bankadan seçim sonrası sürpriz dolar tahmini ABD'li dev bankadan seçim sonrası sürpriz dolar tahmini ABD Doları'nın, Türk Lirası karşısında bu yıl için tepe noktasını gördüğünü savunan ABD'nin önde gelen bankalarından Wells Fargo, kurun 2025 yılında 30 TL'nin altına ineceği görüşünü tekrarladı
Ece Üner’e beyaz toroslu ölüm tehdidi Ece Üner’e beyaz toroslu ölüm tehdidi Van’da mazbatanın AKP’li Abdulahat Arvas‘a verilmesine tepki gösteren gazeteci Ece Üner’i bir kişi sosyal medyadan ölümle tehdit etti.
Devlete ait Eti Madencilik İsrail'e 21 ton bor madeni satmış: Belgesi çıktı Devlete ait Eti Madencilik İsrail'e 21 ton bor madeni satmış: Belgesi çıktı Gazeteci Metin Cihan, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki Eti Maden'in, İsrail ordusuna da hizmet veren bir şirkete toplam 21 tonluk bor madeni gönderdiğini iddia etti.
Altılı Masa Fiyaskosu; 31 Mart'ta sıfır çekti Altılı Masa Fiyaskosu; 31 Mart'ta sıfır çekti Altılı masanın ortakları DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti, 31 Mart seçimlerinde yüzde 2 bile oy alamadı. İYİ Parti de fiyasko yaşarken Kılıçdaroğlu'nun vekillik dağıttığı partilerden seçimde birinci parti olan CHP'ye bir tebrik gelmedi
Buket Aydın yine neden gündem oldu? Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu'na kimsin videosu neydi? Buket Aydın yine neden gündem oldu? Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu'na kimsin videosu neydi? Televizyon sunucusu Buket Aydın’ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik söylediği sözler tekrar gündem oldu.
TRT, insan kaçakçısı ve tecavüzcü Andrew Tate için iftar sofrası kurdu TRT, insan kaçakçısı ve tecavüzcü Andrew Tate için iftar sofrası kurdu TRT World'ün “insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç örgütü kurma" suçlamaları nedeniyle Romanya'da geçirdiği yargılamayla gündeme gelen internet fenomeni Andrew Tate için iftar sofrası kurduğu ortaya çıktı. 
Emekli bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri: SGK, Emekli Sandığı Bağ Kur emeklisi hangi gün alacak? Emekli bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri: SGK, Emekli Sandığı Bağ Kur emeklisi hangi gün alacak? Ramazan Bayramına kısa bir zaman kala, milyonlarca emekli tarafından bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih araştırılıyordu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan duyuruyla birlikte emeklilerin bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2 ila 5 Nisan arasında ödemeler tamamlanacak. İşte SSK-Bağkur ve emekli sandığı ikramiye ödeme günleri.
Alkış var oy yok! Erdoğan'ın alanda 50 bin kişi var dediği ilden AKP'ye 12 Bin oy çıkmış Alkış var oy yok! Erdoğan'ın alanda 50 bin kişi var dediği ilden AKP'ye 12 Bin oy çıkmış Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı mitinglere katılım sayıları sandığa yansımadı. Erdoğan’ın “Alanda 30 bin kişi var” dediği Hakkari’den 13 bin, Zonguldak’tan ise 20 bin oy çıktı .
2 Nisan 2024 reyting sonuçları: Bahar, Survivor, NOW Haber 2 Nisan 2024 reyting sonuçları: Bahar, Survivor, NOW Haber Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 2 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Gaziosmanpaşa'nın CHP'ye Geçmesinin Faturası Soylu'ya Kesilecek Gaziosmanpaşa'nın CHP'ye Geçmesinin Faturası Soylu'ya Kesilecek Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, aktif görevli bazı hakimler ve savcılarla görüştüğünü belirterek, yargı mensuplarının anlattıklarını köşesine taşıdı.
Acun Ilıcalı Fenerbahçe kongresinde isyan etti: Türkiye'de futbolda adalet yok Acun Ilıcalı Fenerbahçe kongresinde isyan etti: Türkiye'de futbolda adalet yok Acun Ilıcalı Fenerbahçe Kulübü'nün Ülker Stadyumu’nda düzenlenen tarihi Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katıldı. Ilıcalı, "Adil ortam, adalet istiyorum, hakkımızın yenilmesini kabul etmiyorum. Milyonlarca insanı bir hakemin ruh hali mutsuz edemez" diye konuştu.
İYİ Parti'de liderlik krizi derinleşiyor: Akşener partiyi yönetemiyor İYİ Parti'de liderlik krizi derinleşiyor: Akşener partiyi yönetemiyor Akşener’e yakın isimler de Akşener’in partinin başında siyasete devam etmesi gerektiğini savunuyor
Erdoğan'a göre AKP'nin seçim hezimetinin en büyük sebebi kibirmiş: Emeklinin seçim tokatına ne dedi? Erdoğan'a göre AKP'nin seçim hezimetinin en büyük sebebi kibirmiş: Emeklinin seçim tokatına ne dedi? Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti.
İsrail basınını iddiası: Erdoğan İlişkileri yeniden normalleştirmek istiyor İsrail basınını iddiası: Erdoğan İlişkileri yeniden normalleştirmek istiyor İsrail gazetelerinden Maariv'de yayınlanan bir haberde, Türkiye'nin İsrail'le ilişkileri yeniden normalleştirmek istediği ileri sürüldü.
Seçimden sonra Doların neden aniden düştüğü belli oldu Seçimden sonra Doların neden aniden düştüğü belli oldu 31 Mart Seçimlerinden sonra doların 40 Liraya çıkacağı dedikoduları ortalığı karıştırmıştı. Bu söylentilerin aksine dolarda yaşanan düşüşte ne etkili oldu?
Kıraç kardeşlerin kavgasına Rahmi Koç müdahale etti Kıraç kardeşlerin kavgasına Rahmi Koç müdahale etti İnan Kıraç'ın 40 yıldır asistanlığını yapan Ayşe Kurt'u işten çıkarması, abi kardeşin restleşmesine neden oldu. Kıraç ailesindeki kardeş kavgasının perde arkasından ise bir kadın çıktı. Rahmi Koç, Kıraç kardeşlerin kavgasına kayıtsız kalmadı, yurt dışından telefon açarak ilk müdahaleyi yaptı.