Gündem

Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Bozkurt: SMA hastalarına zekat verilemez Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Bozkurt: SMA hastalarına zekat verilemez Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi İdris Bozkurt, SMA hastalığıyla mücadele eden ailelere, zekat, fitre ve fidye verilemeyeceğini söyledi.
Yunanistan'ın Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması 5 Ege adasında başladı Yunanistan'ın Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması 5 Ege adasında başladı Yunanistan'ın Türk vatandaşlarına 5 Ege adası için ekspres vize uygulamasına başladığı, diğer 5 ada için de uygulamanın yakın zamanda başlatılacağı bildirildi.
Kılıçdaroğlu'ndan bomba geri dönüş sinyali! Kılıçdaroğlu'ndan bomba geri dönüş sinyali! CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin seçim başarısını 3 maddeyle özetledi. Parti içi tüzük ve kurultay tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, siyasete dönüşüyle ilgili de yeşil ışık yaktı.
Wall Street Journal analizi: Erdoğan'dan sonraki lider Selçuk Bayraktar mı? Wall Street Journal analizi: Erdoğan'dan sonraki lider Selçuk Bayraktar mı? ABD'nin önde gelen finans yayınlarından WSJ, Bayraktar'ın Türkiye'de bir "halk kahramanı" olarak görüldüğünü ifade etti
İş Bankası Tibaş Holding'i kurdu: İşte Türkiye'nin en büyük 3. holdingi bünyesindeki şirketlerin listesi İş Bankası Tibaş Holding'i kurdu: İşte Türkiye'nin en büyük 3. holdingi TİBAŞ Holding’in sermayesi 140 milyar TL olacak
Erbakan'dan Erdoğan'ı zora sokacak İsrail ile ticaret belgesi Erbakan'dan Erdoğan'ı zora sokacak İsrail ile ticaret belgesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Varlık Fonu şirketlerinden Eti Maden'in 23 Mart tarihinde İsrail'deki Fertilizers & Chemicals şirketine bor madeni gönderdiğini gösteren belgeyi paylaşarak, "Yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz, bu vebalden bir an önce kurtulun" dedi.
İmamoğlu'na kimsin diyen Buket Aydın'a Özgür Demirtaş'tan tepki: Kıytırık Spiker İmamoğlu'na kimsin diyen Buket Aydın'a Özgür Demirtaş'tan tepki: Kıytırık Spiker AKP yandaşı spiker Buket Aydın, "Ekrem İmamoğlu bu kadar mı önemli ve değerli biri?'' şeklinde tepki çeken bir açıklamada bulunmuştu
Esra Erol şaştı kaldı: Hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştiren Meryem çocuk katili çıktı Esra Erol şaştı kaldı: Hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştiren Meryem çocuk katili çıktı Esra Erol'da programında işlenen konular sık sık sosyal medyanın gündemine otururken programa bu defa Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan gerçekler damga vurdu.
Bir sigara grubuna daha dev zam Bir sigara grubuna daha dev zam Dün, JTİ grubuna gelen 8 liralık zammın ardından Philip Morris grubuna da 5 TL zam geldi. Böylece grubun en ucuz sigarası 60, en pahalı sigarası ise 67 TL'ye yükseldi.
Yaşlı ve engelli maaşı hesaplara yatırılıyor Yaşlı ve engelli maaşı hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, nisan ayına ilişkin 2,6 milyar lira yaşlı aylığı ve 2,2 milyar lira engelli aylığı olmak üzere 4,8 milyar liranın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başladığını açıkladı.
AKP Seçim Yenilgisinin sebebini arıyor: Bakanların Sahaya İnmesi AKP Seçim Yenilgisinin sebebini arıyor: Bakanların Sahaya İnmesi Yerel seçimlerde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna gerileyen AKP, seçim yenilgisinin nedenlerini il il, ilçe ilçe, belde belde analiz ediyor.
Esra Erol'da Şok.. Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı Esra Erol'da Şok.. Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.
4 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Survivor All Star, Hudutsuz Sevda, NOW Ana Haber 4 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Survivor All Star, Hudutsuz Sevda, NOW Ana Haber Medyafaresi.com özel haber: Son dakika haberlerine göre 4 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.
Somer Sivrioğlu Aslı Turanlı ile samimi halde görüntülenince kızdı Somer Sivrioğlu Aslı Turanlı ile samimi halde görüntülenince kızdı Şef Somer Sivrioğlu kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce de genç aşkı Pınar için 18 yıllık evliliğini bitiren Somer Şef kameralardan rahatsız oldu.
Emekliye bir şey yapabilir miyiz? diye soran Erdoğan'a Mehmet Şimşek bakın ne demiş? Emekliye bir şey yapabilir miyiz? diye soran Erdoğan'a Mehmet Şimşek bakın ne demiş? 31 Mart seçimlerden bir ilki yaşayan AK Parti bu kez sandıktan birinci parti olarak çıkamadı. Mağlubiyetin nedenleri araştırılırken sebeplerden birinin de düşük kalan emekli maaşları olduğu üzerinde duruluyor. Seçimden önce durumun anlaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Şimşek'e, "Mehmet Bey, emeklilerle ilgili bir şey yapabiliyor muyuz?” diye sorduğu öğrenildi. İşte Şimşek'in Erdoğan'a verdiği yanıt...
AKP Yöneticisinden Cumhurbaşkanı Başdanışmanına Van Tepkisi AKP Yöneticisinden Cumhurbaşkanı Başdanışmanına Van Tepkisi AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum’un Van’da Abdullah Zeydan kararına dair muhalefetin dışında parti içindekileri de hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.
İmamoğlu: 14 Mayıs'ta çok hatalar vardı; değişen parti kazandı İmamoğlu: 14 Mayıs'ta çok hatalar vardı; değişen parti kazandı 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu, partisinin 38. Olağan Kurultayı’nla benimsenen “değişim” rüzgârına atıfta bulunarak, “Değişmeyen her parti bu seçimde eridi, kaybetti. Değişen parti de ciddi bir başarı elde etti. CHP’nin değişim süreci bu başarının önemli bir paydasıdır” dedi.