Gündem

Kahramanmaraş'ta Starbucks mağazasına taşlı silahlı saldırı Kahramanmaraş'ta Starbucks mağazasına taşlı silahlı saldırı Bir kahve zinciri markasının Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki şubesine silahlı ve taşlı saldırı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, olayda yaralanan olmadığını ve silahla ateş açan kişinin polis ekiplerince yakalandığını söyledi
Türk iş insanı Kumarhanede güven kazandı: 15 milyon dolarlık vurgunla kayıplara karıştı Türk iş insanı Kumarhanede güven kazandı: 15 milyon dolarlık vurgunla kayıplara karıştı İngiltere'de yaşayan Türk iş adamı Eyüp Mermutlu, uluslararası bir dolandırıcılık skandalının merkezinde yer aldı. Mermutlu, Avrupa ve Monte Carlo'daki lüks otellerde düzenlenen kumarhane etkinliklerinde yüksek kar vaadiyle tanınmış iş insanlarını kandırdı ve toplamda 15 milyon dolar dolandırdı.
Selçuk Bayraktar'ın şirketi Baykar'dan İsrail iddiasına jet yanıt Selçuk Bayraktar'ın şirketi Baykar'dan İsrail iddiasına jet yanıt Baykar tarafından şirketin tek bir faaliyet alanının bulunduğu, onun da insansız hava aracı teknolojilerinin milli olarak geliştirilmesi ve üretimi olduğu belirtilerek, "jet yakıtı sattılar" iddiasındaki gibi petrol, benzin, motorin ve benzeri gibi yakıt işlerinin hiç olmadığı bildirildi.
12 Nisan 2024 reyting sonuçları: Survivor All Star, NOW Ana Haber, Kara Ağaç Destanı 12 Nisan 2024 reyting sonuçları: Survivor All Star, NOW Ana Haber, Kara Ağaç Destanı Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 12 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
İstanbul'da yaşayan liseli gencin sözleri yürek burktu: Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum İstanbul'da yaşayan liseli gencin sözleri yürek burktu: Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum İstanbul'da bayram dolayısıyla toplu taşıma yurttaşlara ücretsizdi. Turistik bölgelerdeki yoğunluk dikkat çekerken; liseli bir gencin sözleri ise yürekleri burktu.
Şırnak'ta taciz iddiasıyla kamu görevlisi darp edildi! Valilik'ten açıklama Şırnak'ta taciz iddiasıyla kamu görevlisi darp edildi! Valilik'ten açıklama Şırnak Valiliği, kentte bir kamu görevlisinin taciz iddiasıyla darp edilmesine ilişkin, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını, olaya karışan 4 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
Amerikan medyası, Tahran'ın saatler içinde drone ve füze saldırısına başlayabileceğini duyurdu Amerikan medyası, Tahran'ın saatler içinde drone ve füze saldırısına başlayabileceğini duyurdu Gerilim tırmanırken CENTCOM şefi Michael Erik Kurilla, bugün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ve İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Genelkurmay Başkanı Korgeneral Herzi Halevi ile bir araya geldi
Kenya'da 7 erkek bir kadına toplu tecavüz etmekten tutuklandı Kenya'da 7 erkek bir kadına toplu tecavüz etmekten tutuklandı Kenya'da polis, Batı Bomet bölgesinde bir kadına toplu tecavüzle bağlantılı olarak 7 şüpheliyi tutukladı.
İsrail'in Gazze'ye son saldırısında TRT Arapça kanalının muhabiri de yaralandı İsrail'in Gazze'ye son saldırısında TRT Arapça kanalının muhabiri de yaralandı İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı.
Kızılbük’teki devremülk inşaatı, 55 yeni ruhsat ile proje 205 bin metrekare büyüklüğe ulaştı! Kızılbük’teki devremülk inşaatı, 55 yeni ruhsat ile proje 205 bin metrekare büyüklüğe ulaştı! Anlaşılamayan nokta ise şu: CHP’li Marmaris Belediyesi nasıl olmuş da milli park içindeki bu proje için önüne gelen her dilekçeyi, projeyi onaylayıvermiş?”
Tam 180 hasta ve engelli köpeğe bakan kadına teşekkür etmek yerine 1,8 Milyon lira ceza kestiler Tam 180 hasta ve engelli köpeğe bakan kadına teşekkür etmek yerine 1,8 Milyon lira ceza kestiler Ankara'daki müstakil evinin bahçesinde 180 köpeğe bakan Gökçen Yıldız'a "köpeklerin toplu şekilde havlayarak rahatsızlık verdiği" gerekçesiyle 1 milyon 731 bin 600 lira idari para cezası kesildi.
Erdoğan Akşener'e Partinin başında kal dedi mi? Açıklama geldi Erdoğan Akşener'e Partinin başında kal dedi mi? Açıklama geldi İYİ Parti, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e "Partinizin başında kalın, ayrılmayın” çağrısında bulunduğu iddiasını yalanladı.
Banka ATM'leri artık bu paraları vermeyecek! İşte o banknotlar Banka ATM'leri artık bu paraları vermeyecek! İşte o banknotlar Türkiye'deki yüksek enflasyon oranları, günlük yaşamın birçok alanında olduğu gibi, bankacılık sektöründe de önemli değişikliklere yol açıyor.
Vietnamlı milyardere, 44 milyar dolarlık yolsuzluk davasında idam cezası verildi Vietnamlı milyardere, 44 milyar dolarlık yolsuzluk davasında idam cezası verildi Truong My Lan, Vietnam'ın en büyük bankalarından birini 11 yıl boyunca yağmalamakla suçlandı.
OYAK Yatırımdan Türk Hava Yolları hissesi THYAO için hedef fiyat güncellemesi: 458 TL hedefi OYAK Yatırımdan Türk Hava Yolları hissesi THYAO için hedef fiyat güncellemesi: 458 TL hedefi OYAK Yatırım, Türk Hava Yolları (THYAO) için hedef fiyatını 458 TL'ye çıkardı, son fiyat 310 TL. Yatırım tavsiyesinde %47,74 prim potansiyeli öngörüyor.
AKP'li Metiner'den Erdoğan'a seçim kaybettiren kraldan çok kralcı yandaş medyaya isyan AKP'li Metiner'den Erdoğan'a seçim kaybettiren kraldan çok kralcı yandaş medyaya isyan Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, "Tek sesli, tek renkli ve tek partili medya düzeni yanlış. Kendini sadece tek bir partinin, gözü kör bir aparatına dönüştüren medya, gün geliyor aynı partiye mensup ama eleştirel yaklaşımı olan insanlara bile kapılarını kapatabiliyor" dedi.
Kanıyla adını yazdığı kocası öldüremedi ama tehditlerine devam ediyor Kanıyla adını yazdığı kocası öldüremedi ama tehditlerine devam ediyor Boşanmak istediği eşi Ragıp Canan tarafından silahla 5 el ateş edilerek vurulan, kanıyla yere “Beni Ragıp vurdu” yazan Nurtaç Canan, tehdit edilmeye devam ediyor.