Gündem

Akşener Kongrede Kimi Destekleyecek? Akşener Kongrede Kimi Destekleyecek? Yerel seçimde aldığı yenilginin ardından üst düzey istifalar ve Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağı seçimli genel kurul kararıyla çalkalanan İYİ Parti'de tartışmalar bitmek bilmiyor
Bakan Bolat'tan İsrail'e yaptırım açıklaması: Yeni adımlar gelebilir Bakan Bolat'tan İsrail'e yaptırım açıklaması: Yeni adımlar gelebilir Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu. 54 başlıkta ürünün ihracatına geçici bir sınırlama getirdik. Bu kısıtlama yapılırken temel ihtiyaçlar kapsam dışı bırakıldı. Gıda, ilaç gibi. Ama gelişmelere göre gerekli değerlendirmeler yapılır" dedi.
Fatih Erbakan'dan Erdoğan'a sert tepki: İsrail'e Uçak yakıtının Türkiye'den gitmesi tam felaket Fatih Erbakan'dan Erdoğan'a sert tepki: İsrail'e Uçak yakıtının Türkiye'den gitmesi tam felaket Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ticaret Bakanlığı'nın İsrail ile ticarete kısıtlama getirmesinin ardından yaptığı açıklamada, "7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de yaşanan soykırım karşısında ‘Uçak Benzini ve Jet Yakıtı’ başta olmak üzere, Türkiye’den İsrail’e sevk edilen 50 maddeye kısıtlama getirilmesi bugüne kadar çocuk katili Siyonist rejim ile yapılan ticaretin boyutunu, olayın vehametini açıkça gözler önüne sermiştir" dedi.
Fatih Altaylı'dan İsrail ile ticareti ifşa olan AKP iktidarına sert tepki Fatih Altaylı'dan İsrail ile ticareti ifşa olan AKP iktidarına sert tepki Gazeteci Fatih Altaylı, iktidarı İsrail’le yapılan ticaret üzerinden sert bir dille eleştirdi.
İsrailli Bakan Katz: Erdoğan Hamas'a destek uğruna Türkiye'nin ekonomik çıkarlarını feda ediyor İsrailli Bakan Katz: Erdoğan Hamas'a destek uğruna Türkiye'nin ekonomik çıkarlarını feda ediyor İsrail Dışişleri Bakanı Katz, "ABD'deki ülke ve kuruluşlarla temasa geçilmesini, Türkiye'deki yatırımların durdurulmasını ve Türkiye'den ürün ithalatının engellenmesini ve Amerika'daki dostlarımıza talimat verdim. Kongre boykot yasalarının ihlalini inceleyecek ve buna göre Türkiye'ye yaptırım uygulayacak" dedi.
Almanya Büyükelçiliği Türkiye'de iş ilanı verdi: Aranan şartlarda Türk polisi detayı Almanya Büyükelçiliği Türkiye'de iş ilanı verdi: Aranan şartlarda Türk polisi detayı Almanya Büyükelçiliği Türkiye'de Federal Kriminal Dairesi (BKA) için çalışmak üzere iş ilanı verdi. İlanın şartları ise dikkat çekti.
Cübbeli'yi tarikattan kovan İsmailağa’da AKP kavgası patladı Cübbeli'yi tarikattan kovan İsmailağa’da AKP kavgası patladı Cübbeli Ahmet'in kovulmasıyla gündeme gelen İsmailağa tarikatında şimdi de yerel seçim kavgası başladı.
Yandaş Akit'in manşeti Türkiye'de her şey olursunuz ama rezil olmazsınız dedirtti Yandaş Akit'in manşeti Türkiye'de her şey olursunuz ama rezil olmazsınız dedirtti AKP'yi ve Erdoğan'ı savunmak için herkese saldıran, yalan ve kurgu haberlerle nefret suçu işlemeye devam eden dinci faşist Akit gazetesi bu kez fena rezil oldu.
Bayramda çalışanlar ne kadar fazla mesai ücreti alacak? Bayramda çalışanlar ne kadar fazla mesai ücreti alacak? Bayramda mesai yapacak milyonlarca çalışan ne kadar mesai ücreti alacağını merak ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, çalışanların Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılması sonrası ne kadar mesai ücreti alacaklarını hesapladı.
Hükümetin İsrail'le ticareti sınırlaması Anadolu Ajansını da yalancı duruma düşürdü Hükümetin İsrail'le ticareti sınırlaması Anadolu Ajansını da yalancı duruma düşürdü Anadolu Ajansı'nın İsrail'le ticareti örtbas etmeye ilişkin çabası bakanlığın 'kısıtlama' kararıyla boşa düştü. Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamayla İsrail ile ticari ilişkileri resmen kabul ederken 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu.
Yılmaz Özdil Netflix'in 3 Cisim Problemi'ne isyan etti: PKK'lı kadın teröristi kahraman yaptılar Yılmaz Özdil Netflix'in 3 Cisim Problemi'ne isyan etti: PKK'lı kadın teröristi kahraman yaptılar Dünyanın en çok izlenen dizisinde "PKK'lı bir kadın dünyayı kurtaracak kişi" olarak tanıtıldı.
Türkiye İsrail'e savaş uçaklarının yakıtı dahil 54 kalem mal satıyormuş Türkiye İsrail'e savaş uçaklarının yakıtı dahil 54 kalem mal satıyormuş Ticaret Bakanlığı'nın İsrail'e ihracat kısıtlamasının ardından Türkiye'den bu ülkeye gönderilen ürünlerin kapsamı da açıkça ortaya çıktı.
Türkiye'den İsrail için tedbir kararı! Türkiye'den İsrail için tedbir kararı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan düzenlediği basın toplantısında İsrail'e karşı yeni tedbirler alındığını açıkladı. Bakan Fidan, "Alınan yeni tedbirler Gazze'de ateşkes sağlanana kadar sürecek" dedi
8 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Survivor, NOW Ana Haber, Çağrı 8 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Survivor, NOW Ana Haber, Çağrı Medyafaresi.com özel haber: Son dakika haberlerine göre 8 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.
Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Daha önce Acun Medya'da sunuculuk da yapan Damla'nın hedefinde Acun Medya vardı. Survivor Damla'nın isyanı gündem oldu.
Jakuzi iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi Jakuzi iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair iddialara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Döğücü, programda bulunan Şaban Sevinç'e de tepki gösterirken "Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum." dedi. Sevinç ise Döğücü'den özür diledi
Erdoğan hükümeti sonunda İsrail ile ticarete sınırlama getirme kararı aldı: Protestolar sonuç verdi Erdoğan hükümeti sonunda İsrail ile ticarete sınırlama getirme kararı aldı: Protestolar sonuç verdi Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini duyurdu. 54 ürünü kapsayan kısıtlama ile ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada, "Filistin'in yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye, 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren, İsrail’e ihracatını kısıtlama kararı almış bulunmaktadır. Bu kararın gerekleri Ticaret Bakanlığı tarafından derhal yürütülecektir. Gazze Şeridi’ne yeterli miktarda ve kesintisiz insani yardım akışına izin verinceye kadar yürürlükte kalacaktır." denildi.