Gündem

Erdal Beşikçioğlu belediye başkanı seçildikten sonra ilk kez sahneye çıktı Erdal Beşikçioğlu belediye başkanı seçildikten sonra ilk kez sahneye çıktı Yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen sanatçı Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını aldıktan sonra yeniden tiyatro sahnesine çıktı. Beşikçioğlu, "Part time belediyecilik mi yapılacak? Öyle bir şey yok. Hobi olarak sanatım devam edecek." dedi.
Narkozlu hastasına cinsel saldırıda bulunan doktor tutuklandı Narkozlu hastasına cinsel saldırıda bulunan doktor tutuklandı İddiaya göre, İstanbul Bağcılar'da bulunan özel hastanede bir doktor, narkoz altındaki hastasına cinsel saldırıda bulundu. Hemşirenin polise haber vermesiyle doktor tutuklandı.
İmamoğlu ile Yavaş seçimden sonra ilk kez bir arada İmamoğlu ile Yavaş seçimden sonra ilk kez bir arada 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlıklarını yeniden kazanan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Ankara'da bir araya geldi. Görüşmeye, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş da katıldı.
Kanal D dizisinin finaliyle ilgili son duyuru Kanal D dizisinin finaliyle ilgili son duyuru İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi ve yayımlanan son bölümünde yaşananlar belli oldu
Abdurrahman Tutdere Adıyaman'da CHP'ye nasıl zafer kazandırdı? Abdurrahman Tutdere Adıyaman'da CHP'ye nasıl zafer kazandırdı? Adıyaman'da seçmenin yarısından fazlasının oyuyla Belediye Başkanı seçilen CHP'li Abdurrahman Tutdere, belediye kaynaklarının tarikatlara değil halka aktarılacağını, yeni dönemde Adıyaman'ın Menzil tarikatıyla değil tarihi, kültürel ve coğrafi değerleriyle tanınacağını ifade etti. 
AKP'li Sancaktepe Belediyesinde jakuzi iddiası AKP'li Sancaktepe Belediyesinde jakuzi iddiası Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, yıllardır AKP’nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi’nin lüks içinde olduğunu açıkladı. Özkan, “Başkanlık katı 6 bin metrekare, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak…’ dedi.
İsrail'le ticareti protesto eden Türbanlı genç kızlar ters kelepçeyle gözaltına alındı İsrail'le ticareti protesto eden Türbanlı genç kızlar ters kelepçeyle gözaltına alındı İsrail ile ticaretin kesilmesi için 'Filistin İçin Bin' topluluğunun çağrısıyla Taksim Beyoğlu'nda toplanan kadınlar ters kelepçe takılıp darbedilerek gözaltına alındı. O anlar kameraya da yansıdı.
5 Nisan 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar 5 Nisan 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar Hangi yapım zirveye adını yazdırdı? İşte reyting sonuçları...
Uğur Dündar ve Cemal Enginyurt arasında Kılıçdaroğlu tartışması Uğur Dündar ve Cemal Enginyurt arasında Kılıçdaroğlu tartışması Uğur Dündar ile Cemal Enginyurt arasında yaşanan tartışma canlı yayına damga vurdu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı programda Dündar, Türkiye'nin 14 Mayıs'taki seçimlerde tarihi bir fırsat kaçırdığını belirterek "Tarih Kılıçdaroğlu'nu affetmeyecektir" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Enginyurt ise herkesin Kılıçdaoroğlu'na teşekkür etmesi gerektiğini söyledi. İkili arasında tansiyon bir anda tırmanırken, karşılıklı sesler yükseldi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Aras'tan seçim öncesi Cengiz İnşaat'a ön onay! Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Aras'tan seçim öncesi Cengiz İnşaat'a ön onay! "Rantın değil, halkın partisiyiz" sloganıyla seçim meydanlarına çıkan ve Bodrum Belediye Başkanı iken 31 Mart'ta yüzde 55,99 oyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras'ın seçim öncesi Cengiz İnşaat’ın Avan Projesi’ne ön onay verdiği ortaya çıktı.
Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Bozkurt: SMA hastalarına zekat verilemez Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Bozkurt: SMA hastalarına zekat verilemez Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi İdris Bozkurt, SMA hastalığıyla mücadele eden ailelere, zekat, fitre ve fidye verilemeyeceğini söyledi.
Yunanistan'ın Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması 5 Ege adasında başladı Yunanistan'ın Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması 5 Ege adasında başladı Yunanistan'ın Türk vatandaşlarına 5 Ege adası için ekspres vize uygulamasına başladığı, diğer 5 ada için de uygulamanın yakın zamanda başlatılacağı bildirildi.
Kılıçdaroğlu'ndan bomba geri dönüş sinyali! Kılıçdaroğlu'ndan bomba geri dönüş sinyali! CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin seçim başarısını 3 maddeyle özetledi. Parti içi tüzük ve kurultay tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, siyasete dönüşüyle ilgili de yeşil ışık yaktı.
Wall Street Journal analizi: Erdoğan'dan sonraki lider Selçuk Bayraktar mı? Wall Street Journal analizi: Erdoğan'dan sonraki lider Selçuk Bayraktar mı? ABD'nin önde gelen finans yayınlarından WSJ, Bayraktar'ın Türkiye'de bir "halk kahramanı" olarak görüldüğünü ifade etti
İş Bankası Tibaş Holding'i kurdu: İşte Türkiye'nin en büyük 3. holdingi bünyesindeki şirketlerin listesi İş Bankası Tibaş Holding'i kurdu: İşte Türkiye'nin en büyük 3. holdingi TİBAŞ Holding’in sermayesi 140 milyar TL olacak
Erbakan'dan Erdoğan'ı zora sokacak İsrail ile ticaret belgesi Erbakan'dan Erdoğan'ı zora sokacak İsrail ile ticaret belgesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Varlık Fonu şirketlerinden Eti Maden'in 23 Mart tarihinde İsrail'deki Fertilizers & Chemicals şirketine bor madeni gönderdiğini gösteren belgeyi paylaşarak, "Yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz, bu vebalden bir an önce kurtulun" dedi.
İmamoğlu'na kimsin diyen Buket Aydın'a Özgür Demirtaş'tan tepki: Kıytırık Spiker İmamoğlu'na kimsin diyen Buket Aydın'a Özgür Demirtaş'tan tepki: Kıytırık Spiker AKP yandaşı spiker Buket Aydın, "Ekrem İmamoğlu bu kadar mı önemli ve değerli biri?'' şeklinde tepki çeken bir açıklamada bulunmuştu