Genç modacı Serena Torosoğlu yaz koleksiyonunu tanıttı. Yaza damga vuracak modelleri ve renkleri anlatan Torosoğlu, yeni tasarımlarını modaseverlerle buluşturmaya başladı.
Genç modacı Serena Torosoğlu yaz sezonu öncesi yeni koleksiyonunu tanıttı. Yaz için giyim tavsiyelerinde bulunan Torosoğlu bu yıl ceket ve elbiselerin göz önünde olacağını vurgulayarak mavi ve mor tonlarının sıkça kullanılacağını söyledi.
"Yeni koleksiyonum 50 parçadan oluşuyor. Elbise, ceket elbise, ceket ve pantolon takımları bu sene göz önünde olduğu için onlar üzerinde çalıştım" dedi.
Yaz aylarının gelmesiyle düğün davet sezonu da açıldı. Yaz öncesi modacılar yeni tasarımlarını modaseverlerle buluşturmaya başladı.
Yaz sezonu öncesi çıkardığı yeni koleksiyon hakkında konuşan "Valens By Serena" markasının kurucusu genç modacı Serena Torosoğlu "Markamı yeni kurdum.12 yaşımdan beri çizimini yapıyorum. Bu iş benim çocukluk hayalimdi. Şu anda da bunun bir gururu var tabii bende. Yeni koleksiyonum 50 parçadan oluşuyor. Elbise, ceket elbise, ceket ve pantolon takımları bu sene çok olduğu için onlardan da var. En çok şu an arkada fotoğrafı çekilen ceket üzerinde çok çalıştım. Onun kumaşı benim için en önemli olandı. Daha dün gece ikiye kadar bu parça üzerinde çalışmaya devam ettik. Koleksiyonumuzu hazırladık, bugün de çekimlerini gerçekleştiriyoruz" dedi.
Kategoriler
Medya Kuşu
© Copyright 2015 Medya Faresi. Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır.
Yazılım Geliştirme ve Sistem Destek: Bilgin Pro