Ekonomi

$ DOLAR
32,36 0,05 %
€ EURO
35,02 -0,05 %
BIST
9.080 273,25 %
ALTIN
2.324,17 3,75 %
Acı reçete: Hangi vergilerde ne kadar artış bekleniyor? Acı reçete: Hangi vergilerde ne kadar artış bekleniyor? Dünya gazetesi yazarı Nabi Bakır, yakın dönemde vergilerde artışa gidilmesinin beklendiğini hatırlatarak kulis bilgilerini paylaştı.
Reuters: Merkez Bankası faizi son 4 yılın zirvesine çıkaracak Reuters: Merkez Bankası faizi son 4 yılın zirvesine çıkaracak Reuters anketine katılan 15 ekonomist, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) 22 Haziran perşembe günü yüzde 8,5 seviyesinde olan politika faizini son 4 yılın zirvesine çıkaracağını öngördü.
Ata Demirer 270 liralık Bursa kebabı faturasını görünce şaşkına döndü Ata Demirer 270 liralık Bursa kebabı faturasını görünce şaşkına döndü Bursalı ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, Bursa'da fiyatlara olan şaşkınlığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.
LGBTİ bayrağı önünde fotoğraf"iddiasıyla öğretmen hakkında yasal işlem başlatıldı LGBTİ bayrağı önünde fotoğraf"iddiasıyla öğretmen hakkında yasal işlem başlatıldı LGBTİ bayrağı önünde öğrencileriyle fotoğraf çekilen öğretmen A.N. hakkında yasal işlem başlatıldığını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Bu tür kötü örnekler kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor” ifadelerini kullandı.
Yıldırım Demirören'den Milliyet ve Hürriyet iddiasına yalanlama Yıldırım Demirören'den Milliyet ve Hürriyet iddiasına yalanlama Demirören Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, “Milliyet gazetesinin kapanacağı, Hürriyet ve Posta için de daraltma kararı alındığı” iddiasına ilişkin, “Bu iddialar gerçek değil. Bunlar, çalışma arkadaşlarımızın şevkini kırmak için üretilmiş dedikodular” dedi.
Abdi İpekçi'nin kemikleri sızlıyor: Milliyet gazetesi kapanıyor, Hürriyet ve Posta küçülüyor Abdi İpekçi'nin kemikleri sızlıyor: Milliyet gazetesi kapanıyor, Hürriyet ve Posta küçülüyor Demirören Medya’ya bağlı Milliyet gazetesinin basılı yayına bu ay sonu son vereceği belirtildi.
Cem Uzan siyaseti bıraktı: Benden bu kadar, paydos! Cem Uzan siyaseti bıraktı: Benden bu kadar, paydos! Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, "Aktif siyaseti bıraktım, iş hayatına geri dönüyorum. İade-i itibar olduğu zaman Türkiye'ye dönerim ama siyaset benden bu kadar, paydos" dedi.
Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri 17-23 Haziran'da ödenecek Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri 17-23 Haziran'da ödenecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli aylıkları ve bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihler belli oldu.
500 Bin Liralık skandal: Cumhuriyet Vakfı Yönetimi, Alev Coşkun'u istifaya çağırdı 500 Bin Liralık skandal: Cumhuriyet Vakfı Yönetimi, Alev Coşkun'u istifaya çağırdı Cumhuriyet gazetesinde para karşılığı haber yapıldığı iddiaları gündemdeyken, konuyla ilgili dün bir yazı kaleme alan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu’nun istifasının ardından üç Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi, vakfın Başkanı Alev Coşkun'u istifaya çağırdı.
Düzeltme ve Cevap Metni Düzeltme ve Cevap Metni Düzeltme ve Cevap Metni
Düzeltme ve Cevap Metni Düzeltme ve Cevap Metni Düzeltme ve Cevap Metni
Turgay Ciner’in We Soda şirketinin Londra’daki halka arzı iptal edildi Turgay Ciner’in We Soda şirketinin Londra’daki halka arzı iptal edildi Mayıs ayı ortalarında 7.5-8.5 milyar dolar arası bir değerle Londra Borsası’nda halka arz çalışmalarına başladığı açıklanan Ciner Grubu’na ait We Soda şirketi, hisse senedi satışı planını iptal etti.
İsveç’ten Beyonce’ye yüksek enflasyon suçlaması! İsveç’ten Beyonce’ye yüksek enflasyon suçlaması! İsveç'te enflasyon Mayıs ayında resmi istatistiklere göre yüzde 10'un altında düşse de, beklenilen seviyenin üstünde kaldı. Bazı analistler, durumdan ünlü sanatçı Beyonce'yi sorumlu tutuyor.
Erdoğan'dan flaş asgari ücret, memur, emekli zamları açıklaması Erdoğan'dan flaş asgari ücret, memur, emekli zamları açıklaması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’a ilk resmi ziyaretlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
2023 Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? 2023 Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? Hükümetten gelen açıklamalara bakıldığında temmuz ayındaki asgari ücret rakamı çalışanları memnun edecek.
Otomotiv bakımı sürdürülebilirlikle büyüyecek Otomotiv bakımı sürdürülebilirlikle büyüyecek Otomotiv bakım ve satış sonrası hizmetler sektörünün dünyadaki en önemli ticaret fuarı olan Automechanika'nın İstanbul ayağı, TOBFED’in düzenlediği “Mobilitenin Sürdürülebilir Geleceği” paneline tanıklık etti.
Döviz kurlarındaki yükseliş sürüyor Döviz kurlarındaki yükseliş sürüyor Kur, son bir ayda 4 liradan fazla yükseldi