Ekonomi

$ DOLAR
32,50 0,03 %
€ EURO
34,69 -0,04 %
BIST
9.693 168,87 %
ALTIN
2.499,53 15,04 %
Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğini IMF kredisi karşılığında onaylayacak! iddiası Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğini IMF kredisi karşılığında onaylayacak! iddiası ABD'li gazeteci Seymour Hersh, İsveç'in NATO teklifini onaylaması halinde "Erdoğan'a, 11 ila 13 milyar dolar arasında bir IMF kredisi" sözü verildiğini öne sürdü.
Sadece Erdoğan değil, Mehmet Şimşek de sıkıştı Sadece Erdoğan değil, Mehmet Şimşek de sıkıştı Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Türkiye’nin dış politika tutumunun ekonomiyle ilişkili olduğu değerlendirmesinde bulunduğu bugünkü yazısında, “Sadece Erdoğan değil, Şimşek de sıkıştı” dedi.
Hafize Gaye Erkan Suudi Arabistan ziyaretinde başını örtmemiş Hafize Gaye Erkan Suudi Arabistan ziyaretinde başını örtmemiş Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le birlikte ilk yurt dışı ziyaretini Suudi Arabistan'a yapan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın ibadete açık noktalarda kendi inisiyatifiyle başını kapatmadığı belirtildi.
Doktorun İsyanı: Çeşme'de Tuvalet 50 TL, SGK'da idrar Tahlili 2,5 TL Doktorun İsyanı: Çeşme'de Tuvalet 50 TL, SGK'da idrar Tahlili 2,5 TL Medyafaresi.com özel haber- Tatil beldesi Çeşme'de bir kafede tuvalete girmenin 50 TL olmasına isyan eden LÖSEV Başkanı doktor Üstün Ezer, "Çişiniz geldiğinde en yakın hastaneye gidin. Tam teşekküllü idrar tahlili 2,5 lira" dedi...
Erdoğan, emekli maaş zammını yeterli bulmayan Bahçeli ile buluştu Erdoğan, emekli maaş zammını yeterli bulmayan Bahçeli ile buluştu Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi. Basına kapalı yapılan görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.
Bazıları sevinecek ama kaybeden Türkiye olacak: 80 yıllık dev şarap markası iflasın eşiğinde Bazıları sevinecek ama kaybeden Türkiye olacak: 80 yıllık dev şarap markası iflasın eşiğinde Türkiye'nin en önemli şarap markalarından biri olan 80 yıllık Yazgan Şarapçılık tarafından mahkemeye yapılan konkordato başvurusu tescillendi.
Kozmetik devi Rossmann'da şube müdürü şoku! Parayı İddaa'da batırdı Kozmetik devi Rossmann'da şube müdürü şoku! Parayı İddaa'da batırdı Alman kozmetik devi Rossmann’ın İstanbul’daki bir mağazasında müdür olarak çalışan S.A., kasadan 7 bin lira aldı. A., şirket merkezi fark etmeden parayı yerine koymayı planladı.
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV artışını zam olarak yansıttı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti, tek yön otomobil için 8 TL 25 kuruştan, 8 TL 50 kuruşa çıktı.
AKP'den Emekliye ek zam açıklaması: Bahçeli devreye girince... AKP'den Emekliye ek zam açıklaması: Bahçeli devreye girince... AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emekliye seyyanen zam talebiyle ilgili olarak "Mümkündür" dedi.
Milyar Milyar yuvarlamışlar! Türkiye Tek Yürek kampanyasında 40 Milyar kayıp Milyar Milyar yuvarlamışlar! Türkiye Tek Yürek kampanyasında 40 Milyar kayıp CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, ek bütçe kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; 6 Şubat depremlerinin ardından gerçekleştirilen “Türkiye Tek Yürek” kampanyasında 115 milyar lira yardım vaat edildiğini anımsatarak "75 milyar nereye gitti? "40 milyar niye toplanamadı?" sorularını yöneltti.
Bahçeli’nin sözlerinin ardından Emekli maaş zammı oranı değişir mi? Bahçeli’nin sözlerinin ardından Emekli maaş zammı oranı değişir mi? Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak milyonlar bu rakamın az olduğundan yakınmıştı. Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilmesi beklenen emekliye zam düzenlemesi öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahhçeli'nin 8077 TL emekliye seyyanen zam talebi sonrası flaş bir kulis bilgisi geldi. Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu öğrenildi.
Memur maaşı ile emekli aylığı arasında fark açıldı Memur maaşı ile emekli aylığı arasında fark açıldı Memur maaşlarına yapılan seyyanen zam emekli memur aylıklarına yansımayacak. Memurlar, emekli olduklarında aldıkları aylıklarının çalışırken aldıkları maaşın çok altına düşmesinden yakınıyor.
Kim demiş Hükümet emekliyi unuttu diye... Emekli milletvekillerinin maaşı 69 bin TL’ye çıkıyor Kim demiş Hükümet emekliyi unuttu diye... Emekli milletvekillerinin maaşı 69 bin TL’ye çıkıyor Emekli milletvekili aylığını artırmak için bu yıl da gösterge rakamlarında değişiklik yapıldı. Böylece emekli milletvekillerinin aylığı 14 bin TL daha arttı
Temmuz ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı ne kadar, kaç TL? Temmuz ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı ne kadar, kaç TL? Evde bakım maaşı ile ilgili sorgulamalar Temmuz ayının ortalarına yaklaşırken hız kazandı. Evde bakım maaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engellinin vasisi ya da bakımını yürüten kişi ya da ailesine verilmektedir. Peki, Temmuz ayı 2023 evde bakım maaşı ne zaman yatacak, ne kadar, kaç TL?
Bahçeli'den Erdoğan'a emekliye zam çağrısı: Memura yapıldığı kadar... Bahçeli'den Erdoğan'a emekliye zam çağrısı: Memura yapıldığı kadar... Son dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir" dedi.
TOGG efsanesi balon mu çıktı? TOGG Teslimatları neden ertelendi? TOGG efsanesi balon mu çıktı? TOGG Teslimatları neden ertelendi? Geçtiğimiz günlerde Togg satış verileri ortaya çıktı. Burada hedeflerin altında kalındığını gördük. Bugün de Togg T10X teslimatları ertelendi.
Çarşı pazar yangın yeri: Bir kilo bamya 100 lira! Çarşı pazar yangın yeri: Bir kilo bamya 100 lira! Fiyat artışları hem yurttaşı hem de pazarcıyı vurdu. Yurttaşlar, “Fiyatlar korkunç” derken esnaf, “15 bin TL’ye aldığım mallar bu hafta 27 bin TL” ifadelerini kullandı.