Ekonomi

$ DOLAR
32,57 0,02 %
€ EURO
34,90 0,04 %
BIST
9.645 -48,44 %
ALTIN
2.436,88 6,76 %
Benzine gece yarısı zam geldi: İşte 16 Ağustos benzin ve motorin fiyatları Benzine gece yarısı zam geldi: İşte 16 Ağustos benzin ve motorin fiyatları Benzin fiyatlarına gece yarısından itibaren 1 lira 55 kuruşluk zam yapıldı. Böylece benzinde de seçim sonrası iki aydaki zam oranı yüzde 90,4'e ulaştı.
Taze fasülyenin sırrı ortaya çıktı: Meğer fiyatı bu yüzden 100 liraymış Taze fasülyenin sırrı ortaya çıktı: Meğer fiyatı bu yüzden 100 liraymış Son günlerde yeşil-taze fasulyenin marketteki fiyatı 100 lirayı geçti. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım, fasulyenin fiyat artışındaki nedenleri yazdı. "Ülkeyi yönetenler, tarımda Avrupa’da ilk sırada Dünyada ilk 10 ülke arasında olduğumuzu övünerek anlatırken, bir demet taze soğanı neden 26 lira 90 kuruştan alıyoruz? Bir marul neden 35 liraya satılıyor? Bir kilo taze fasulye neden 80-100 liraya satılıyor?"
Borsa 8 binin üzerine çıkınca kar satışları yaşanabilir uyarısı Borsa 8 binin üzerine çıkınca kar satışları yaşanabilir uyarısı Borsa İstanbul’da soluksuz yükseliş sekiz haftadır devam ederken, uzmanlar endekste yorulma işaretlerinin gözlenmeye başladığını belirtiyor. Olası bir düzeltme hareketinin de 8000-8200 puan seviyelerinde yaşanabileceğine dikkat çekiliyor.
Ekonomi her gün şahlanıyor: Benzinde yine zam bekleniyor Ekonomi her gün şahlanıyor: Benzinde yine zam bekleniyor Zam, yarından itibaren geçerli olacak
Güncel benzin ve motorin fiyatları; 15 Ağustos akaryakıt fiyatları Güncel benzin ve motorin fiyatları; 15 Ağustos akaryakıt fiyatları Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara 15 Ağustos 2023 güncel akaryakıt (benzin ve motorin) fiyatları
Benzine yine zam geliyor! Benzine yine zam geliyor! Benzin fiyatlarına 15 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor.
Otomobil alacaklar dikkat; ulaşmak kolaylaştı, teslimler başladı Otomobil alacaklar dikkat; ulaşmak kolaylaştı, teslimler başladı Sıfır otomobil satışlarında daha önce en az 6 ay sıra yazılan otomobillere ulaşmak kolaylaştı.
Emekli maaşına seyyanen zamda Erdoğan'dan son dakika talimatı Emekli maaşına seyyanen zamda Erdoğan'dan son dakika talimatı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ek zam için talimat verdiğini söyleyerek, zam için tarih verdi.
Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor: Benzin ve Motorin zam şampiyonu Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor: Benzin ve Motorin zam şampiyonu Seçim sonrası zam yağmuru ve vergi artışı ile birlikte motorin fiyatları yüzde 106’lık zammı gördü. Benzinde fiyat artışı üç ayda yüzde 82.4’e ulaştı.
Galatasaray'ın yedek kulübesinde dikkat çeken ayrıntı Galatasaray'ın yedek kulübesinde dikkat çeken ayrıntı Galatasaray'ın Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maçta yıldız futbolcuların maça yedek başlamasıyla yedek kulübesinin değeri dudak uçuklattı.
Bodrum açıklarında korkutan deprem Bodrum açıklarında korkutan deprem AFAD'ın verilerine göre saat 10.49'da Ege Denizi'nin Girit Adası ve Bodrum arasında kalan kısımda 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Emekli taban aylığı 21 yılda alım gücünü koruyabilseydi bugün 25 bin 104 lira olacaktı Emekli taban aylığı 21 yılda alım gücünü koruyabilseydi bugün 25 bin 104 lira olacaktı Ergün, en düşük emekli aylığı ile 2002'de 15 gramdan fazla altın alınabiliyorken bugün ise sadece 4,5 gram alınabildiğini belirt
Cem Uzan medyaya dönüyor: İşte Cem Uzan'ın sır gibi saklanan yeni televizyonu Cem Uzan medyaya dönüyor: İşte Cem Uzan'ın sır gibi saklanan yeni televizyonu Cem Uzan medya sektörüne "küresel medya patronu" olarak dönmeye hazırlanıyor.
Borsa İstanbul'da şok: Borsaya hızlı giriş yapan şirketin hissesine tedbir geldi Borsaya hızlı giriş yapan şirketin hissesine tedbir geldi 27 Temmuz’da halka arz olarak Borsa İstanbul’da işlemlere başlayan ve Kısa sürede dikkatleri üstüne çeken Kaleseramik hisselerine tedbir getirildi.
AKP iktidarı için fen ve sosyal bilimler okulları değil imam hatipler öncelikli AKP iktidarı için fen ve sosyal bilimler okulları değil imam hatipler öncelikli Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 yılın ilk yarısına dair yapılan harcamaları paylaştı. İmam hatiplere 17.4 milyar, mesleki eğitime 27.6 milyar TL harcandı. Fen ve Anadolu liselerini kapsayan genel ortaöğretim okullarına 25.4 milyar TL ayrıldı.
Son dakika Benzine yine zam geliyor: Asıl Hedef adım adım 2 Euro mu? Son dakika Benzine yine zam geliyor: Asıl Hedef adım adım 2 Euro mu? Motorine gelen zammın ardından benzinde de fiyat artışı bekleniyor. Artışın salı günü devreye gireceği belirtiliyor.
Mehmet Şimşek dürüstçe açıkladı: Ekonomide 2026'dan önce iyileşme beklemeyin Mehmet Şimşek dürüstçe açıkladı: Ekonomide 2026'dan önce iyileşme beklemeyin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomideki olumlu gelişmeler için 2026'yı işaret ettiği belirtildi.