Ekonomi

$ DOLAR
32,60 0,12 %
€ EURO
34,81 0,08 %
BIST
9.468 -56,64 %
ALTIN
2.497,16 12,67 %
Mehmet Şimşek'ten doları olanlara acı haber! O uygulama kaldırılacak Mehmet Şimşek'ten doları olanlara acı haber! O uygulama kaldırılacak Bakanlığının 2024 bütçesi üzerine TBMM'de konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KKM'yi cazip kılan vergi düzenlemelerini gözden geçireceklerini ifade etti.
Rus Milyarder Abramoviç 85 Bin Liralık yemek yedi, garsonlara 175 Bin lira bahşiş ödedi Rus Milyarder Abramoviç 85 Bin Liralık yemek yedi, garsonlara 175 Bin lira bahşiş ödedi Rus milyarder Roman Abramoviç, İstanbul Anadolu Hisarı'nda gittiği bir restoranda, 85 bir liralık hesap öderken, garsonlara 175 bin TL bahşiş bıraktı.
Kim bu Tülay Erkan? Kocası fayans ustasıyken holding patronu olmuş! Mısır'daki dedemden miras kaldı Kim bu Tülay Erkan? Kocası fayans ustasıyken holding patronu olmuş! Mısır'daki dedemden miras kaldı Dilan Polat ve Engin Polat'la başlayan fenomenler operasyonu sürüyor. Takipçilerin radarına takılan son isim, ev hanımıyken parfüm markası sahibi olan Tülay Erkan. Hollanda'da yaşayan Tülay Erkan ve fayans ustasıyken holding sahibi olan eşi gündemde...
Nihat Özdemir 25 yaş küçük sevgilisi Nursel Çökelek ile gecelerde boy gösteriyor Nihat Özdemir 25 yaş küçük sevgilisi Nursel Çökelek ile gecelerde boy gösteriyor Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Nihat Özdemir, katıldığı bir davette genç sevgilisi Nursel Çökelek'le birlikte görüntülendi.
Hafize Gaye Erkan o röportajın yayınlanacağını bilmiyormuş Hafize Gaye Erkan o röportajın yayınlanacağını bilmiyormuş TCMB Başkanı Gaye Erkan'ın röportajı, iktidar cephesinde sert eleştirilere yol açtığı belirtildi. Erkan'ın bu eleştirilere karşılık ise "Sohbetti ve yayınlanacağını bilmiyordum" şeklinde yanıt verdiği aktarıldı.
Daron Acemoğlu acı konuştu: Türkiye çöküşün eşiğinde Daron Acemoğlu acı konuştu: Türkiye çöküşün eşiğinde Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MİT) öğretim üyesi, ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, “Özgürlükler kısıtlanıyor. Türkiye’nin geleceğini iyice karanlık gören en parlak gençler yurt dışına gitmeye başladı. Az insan giderse problem yok ama sayı bu kadar çok olunca bu bir çöküşe yol açar ve Türkiye bunun eşiğinde” dedi.
Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu...
Ekonomideki büyük tehlike: Erdoğan'ın sabrı tükendi mi? Ekonomideki büyük tehlike: Erdoğan'ın sabrı tükendi mi? Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in yöneticileri ekonomi politikalarının devamlılığına ilişkin soru işaretleri olduğunu belirtti. Fitch yöneticileri, Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin de AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sabrını sınayabileceğini ifade etti.
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiyede tarih verildi Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiyede tarih verildi TBMM Genel Kurulu, bütçe görüşmelerinin 25 Aralık'ta tamamlanmasının ardından mesaisine ara vermeden devam edecek. Çalışan emeklilere 5 bin lira ödenmesine ilişkin düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.
Fenomenlerin Güzellik merkezi bağlantısının sırrı çözüldü Fenomenlerin Güzellik merkezi bağlantısının sırrı çözüldü Kara para aklama suçlamasıyla Dilan Polat ve Engin Polat tutuklanmıştı. Soruşturma diğer fenomenlere de sıçramış ve şirketlerine kayyum atanmış tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Fenomenler ve güzellik merkezleri bağlantısının sırrı çözüldü.
Fatih Portakal'dan asgari ücret paylaşımı: Oh be, iktidardan önce açıkladım! Fatih Portakal'dan asgari ücret paylaşımı: Oh be, iktidardan önce açıkladım! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısı sonrası Türk-İş, masada herhangi bir rakam konuşulmadı" derken, söz konusu açıklamaya tepki gösteren gazeteci Fatih Portakal, asgari ücret için sayı verdi.
Çalışan ya da Ev Hanımı Başvuran Tüm Kadınlara 4 Bin TL Yardım iddiasına Saray'dan yalanlama Çalışan ya da Ev Hanımı Başvuran Tüm Kadınlara 4 Bin TL Yardım iddiasına Saray'dan yalanlama Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde çalışan ya da çalışmayan kadınlara 4 bin TL’lik ödeme yapılacağına ilişkin iddialar yer almıştı. Bunun üzerine harekete geçen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi o iddialar hakkında açıklama yaptı.
Eski TRT sunucusu Menzil tarikatı için böyle para toplamış: Şok görüntüler Eski TRT sunucusu Menzil tarikatı için böyle para toplamış: Şok görüntüler Menzil Tarikatı'na yakınlığı ile bilinen eski TRT programcısı Serdar Tuncer, "Bizim adam olmak için onlara bir şeyler vermeye ihtiyacımız var" diyerek tarikat için para topladığı görüntüler ortaya çıktı.
Migros İzmirli dev firmanın mağazalarını satın aldı Migros İzmirli dev firmanın mağazalarını satın aldı Dev market zinciri Migros, İzmir'de üretim ve satış yapan ünlü kozmetik firması Hobi Parfümeri'yi satın aldı. Firmanın Türkiye genelinde 26 şubesinin bulunduğu açıklandı.
Fatih Altaylı’dan Hafize Gaye Erkan için şok iddia: Amerika'ya dönmek için gün sayıyor Hafize Gaye Erkan için şok iddia: Amerika'ya dönmek için gün sayıyor Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'daki yüksek kiralarla ilgili çıkışı gündem yaratmıştı. Erkan'ın "Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı" sözleri sonrası gazeteci Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Erkan'ın aylık maaşının yan ödemeler hariç 160 bin TL olduğunu ve 3-4 yıllık gelirinin en az 50 milyon dolar olduğunu savunan Altaylı "Erkan, 'buradaki işim bitse de ben Amerika'ya dönsem diye gün sayıyor' demektir." ifadelerini kullandı.
Uğur Dündar Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a sahip çıktı! "Kötü düşünen kötüdür" Uğur Dündar Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a sahip çıktı! "Kötü düşünen kötüdür" Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularına verdiği yanıtlar büyük tepki çekmişti. Gazeteci Uğur Dündar, eleştirilerin hedefi olan Erkan'a sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla sahip çıktı.
Motokuryenin öldüğü kazada en net görüntüler. Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu serbest bırakıldıktan sonra yurt dışına kaçmıştı... Motokuryenin öldüğü kazada en net görüntüler. Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu serbest bırakıldıktan so İstanbul Fatih'te motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olduktan sonra Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud yurt dışına kaçmıştı. O kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kaza anı saniye saniye izlendi.