Ekonomi

$ DOLAR
32,37 0,05 %
€ EURO
34,96 -0,10 %
BIST
9.080 273,25 %
ALTIN
2.325,45 5,03 %
Milli piyango online bilete çıktı: Kolombiya iddiası olay yarattı Milli piyango online bilete çıktı: Kolombiya iddiası olay yarattı Milli Piyango'dan yapılan açıklamaya göre, yılbaşı çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiye online alınan tam bilete çıktı. Büyük ikramiyenin Kolombiya'dan online alınan tam bilete çıktığı iddiası sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
Çin medyasından flaş iddia! Putin, Erdoğan'ın o hamlesine çok kızmış! Çin medyasından flaş iddia! Putin, Erdoğan'ın o hamlesine çok kızmış! 2024'e girilirken Türkiye ile Rusya arasında yeni bir krizin ortaya çıktığı öne sürüldü...
2024 çalışanların yol parası ve yemek parası kaç lira oldu? 2024 çalışanların yol parası ve yemek parası kaç lira oldu? Gelir Vergisi Kanunu'nda yapılan güncellemelerle birlikte, maktu had ve tutarlar yeniden değerleme oranında artırıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Tebliğ ile bir dizi vergi kategorisinde değişiklikler yapıldı.
Seçil Erzan dolandırıcılık davası: DenizBank zimmet şikayeti yapmış ama... Seçil Erzan dolandırıcılık davası: DenizBank zimmet şikayeti yapmış ama... Yüksek kârlı fon vaadiyle aralarında futbol dünyasından tanınmış isimler ile çok sayıda iş insanının yer aldığı kişileri dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’la ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı.
Yeni yılda uygulanacak gelir vergisi tarifesi ile vergi ve harç tutarları açıklandı Yeni yılda uygulanacak gelir vergisi tarifesi ile vergi ve harç tutarları açıklandı MTV, pasaport, ehliyet ve cep telefonu vergileri arttırıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve emekli için zam oranını yineledi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve emekli için zam oranını yineledi Memur zammının enflasyon farkı ve toplu sözleşmeyle yüzde 50'ye yakın olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, emekli maaşlarında 'iyileşme' için yılın ikinci yarısına işaret etti. Yılmaz, "Memur zammı enflasyon farkı ve toplu sözleşmeden kaynaklı 15 puanlık artışla yüzde 50'ye yakın çıkıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de enflasyona göre artış yapılacak" ifadelerini kullandı.
Yeni asgari ücretle neler değişti? İşsizlik maaşı ne kadar oldu? Yeni asgari ücretle neler değişti? İşsizlik maaşı ne kadar oldu? 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni asgari ücret, 17 bin 2 lira olarak açıklandı. Bu önemli artışın, birçok diğer ekonomik faktörü nasıl etkileyeceğine dair detaylar da netleşti.
Yeni asgari ücretle beraber tüm rakamlar değişti Yeni asgari ücretle beraber tüm rakamlar değişti Uzun bir bekleyişin ardından, Türkiye'de 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret nihayet açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı son toplantıda belirlenen yeni asgari ücret, milyonlarca çalışanı ve ailelerini yakından ilgilendiren bir dizi değişikliği de beraberinde getirdi.
Asgari ücretin ardından gözler memur ve emeklinin maaş zamlarına çevrildi Asgari ücretin ardından gözler memur ve emeklinin maaş zamlarına çevrildi Asgari ücretin açıklanmasının ardından devlet memurları, sözleşmeliler ve emeklilerin maaş artışına odaklandı.
Berat Albayrak 3 yıl sonra ortaya çıktı, video çekip kimlere mesaj verdi? Berat Albayrak 3 yıl sonra ortaya çıktı, video çekip kimlere mesaj verdi? 2020'de Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, istifa ettiği günden bu yana ilk kez kamera karşısına geçti. Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı’nın 1 Ocak’ta Galata Köprüsü'nde yapacağı "Filistin’e destek" yürüyüşü için çağrı yaptı.
Asgari ücretteki 2 liranın sırrı çözüldü: Bir de 13 kuruşu varmış Asgari ücretteki 2 liranın sırrı çözüldü: Bir de 13 kuruşu varmış Net asgari ücret 17 bin 2 liraya yükseltildi. Yeni asgari ücretin ardından sosyal medyada "Neden 2 TL?" tartışması başladı. Asgari ücretteki 2 TL’nin ne anlama geldiği merak konusu oldu.
Cem Küçük memur ve emekli maaşı için rakam açıkladı Cem Küçük memur ve emekli maaşı için rakam açıkladı Günler öncesinde asgari ücrete ilişkin aldığı duyumları paylaşarak '17 bin TL olacak' diyen gazeteci Cem Küçük, bu kez de emekli ve memur maaşları ile ilgili rakam verdi.
Pasaport ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? Pasaport ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile kimlik belgesi yenileme fiyatı 83 liradan 130 liraya yükseldi. 624 TL olan ehliyet fiyatı 624 liradan 990 liraya yükseldi. Peki, 2024 pasaport ücretleri ne kadar oldu, kaç TL?
Bloomberg: Türkiye mili savaş uçağı Kaan'da F110 motoru kullanmak için ABD'den üretim izni istiyor Bloomberg: Türkiye mili savaş uçağı Kaan'da F110 motoru kullanmak için ABD'den üretim izni istiyor Beşinci nesil uçak, Birleşik Krallık BAE Systems Plc'nin yardımıyla Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından geliştiriliyor
Murat Ülker isyan etti: Gıda Dedektifi hesabı şantaj yapıyor Murat Ülker isyan etti: Gıda Dedektifi hesabı şantaj yapıyor İş insanı Murat Ülker'le ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası tepkilerin odağı olan Starbucks CEO'suyla bir araya geldiği belirtilen Ülker, 'Starbucks'a destek veriyor' iddiasına ateş püskürdü. Sosyal medyadaki 'Gıda Dedektifi' isimli hesabın sahibine tepki gösteren Ülker, şantaj iddiasında bulundu.
Tarikatlar bastırdı, RTÜK Kızıl Goncalar'a ceza yağdırdı Tarikatlar bastırdı, RTÜK Kızıl Goncalar'a ceza yağdırdı RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi.
Fatih Terim'in Panathinaikos'a transferini Acun Ilıcalı mı ayarladı? Fatih Terim'in Panathinaikos'a transferini Acun Ilıcalı mı ayarladı? Fatih Terim'in Yunan Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olmasında ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı'nın rolü mü var? Yunan gazetelerine ve İstanbul'daki kulislere göre öyle