Ekonomi

$ DOLAR
32,55 0,04 %
€ EURO
34,90 0,24 %
BIST
9.645 -48,44 %
ALTIN
2.437,26 4,41 %
Rakı içenlere huzur yok! Rakı fiyatına çok büyük zam geliyor Rakı içenlere huzur yok! Rakı fiyatına çok büyük zam geliyor Sigara fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından sıra rakıya geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla rakı fiyatlarına 26 Nisan Cuma günü yüzde 17 oranında zam geleceğini açıkladı.
100 bin TL'ye 60 bin lira getiri mümkün mü? Bankada vadeli hesap mı dolar mı? 100 bin TL'ye 60 bin lira getiri mümkün mü? Bankada vadeli hesap mı dolar mı? Yatırımcı, enflasyonist ortamda birikimlerini hangi yatırım aracında değerlendirileceğini araştırmaya devam ediyor. Peki şu an mevduat mı, faiz mi daha çok avantaj sağlıyor?
Erdoğan'a yakın isim: 15 Temmuz'dan sonra hücum eden asalaklar, AKP'nin dengesini bozdu Erdoğan'a yakın isim: 15 Temmuz'dan sonra hücum eden asalaklar, AKP'nin dengesini bozdu Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, AKP'de bugün yaşanan sorunların kaynağını, 2014 sonrasında bozulan parti içi dengelere bağladı.
AKP'nin niye seçimi kaybettiğini açıkladı, Erdoğan'ı etiketleyip paylaştılar AKP'nin niye seçimi kaybettiğini açıkladı, Erdoğan'ı etiketleyip paylaştılar Gazeteci Faruk Aksoy, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’nin aldığı sonuçlar üzerine çarpıcı tespitlerde bulundu.
SGK'nın 7 bin anneye vereceği 325 Euro’luk desteğin şartları belli oldu SGK'nın 7 bin anneye vereceği 325 Euro’luk desteğin şartları belli oldu SGK'nın 12 ay boyunca çalışan annelere ve bakıcılara vereceği para desteğinin ayrıntıları belli oldu.
Cübbeli zamları savunurken iyice saçmaladı: Fahişelerin fiyatına da zam geliyor.. Cübbeli zamları savunurken iyice saçmaladı: Fahişelerin fiyatına da zam geliyor.. Cübbeli Ahmet Hoca, son dönemdeki hayat pahalılığı ve her şeye gelen zamları hayat kadınları üzerinden savundu. Ekonominin bozuk olmasının günahları engellediğini belirten Cübbeli, "İçki pahalı, kumar pahalı, zina pahalı. F...lerin fiyatını bilmiyorum ama onlara da zam geliyordur herhalde. Senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor. Bu manada iyi bir şey" ifadelerini kullandı. Cübbeli'nin bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Borsada halka arz vurgunu! Yine küçük yatırımcı soyuldu Borsada halka arz vurgunu! Yine küçük yatırımcı soyuldu Kısadalga yazarı Mehmet Çetingüleç, halka arzların nasıl vurguna dönüştüğünü yazdı. Geçen yıl 53 şirkete ait hisselerin halka arz edildiğini belirten Çetingüleç, küçük yatırımcının büyükük yatırımcıya nasıl kar ettirdiğini verileri ile anlattı.
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu küflü ürün iddiasına çok kızdı: Elif Aslı Yıldız kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu küflü ürün iddiasına çok kızdı: Elif Aslı Yıldız kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, LinkedIn üzerinden küflü çikolata paylaşımı yapan bir tüketiciyi tehdit etti. Tunaoğlu, tüketiciye dava açmakla tehdit ederek, "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadesini kullandı. Olay, sosyal medyada büyük tepki çekti.
Erdoğan'ın Biden ile Beyaz Saray'da ilk kez görüşeceği ABD ziyareti iptal mi edildi? Erdoğan'ın Biden ile Beyaz Saray'da ilk kez görüşeceği ABD ziyareti iptal mi edildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi davetli olarak 9 Mayıs'ta Amerika Birleşik Devletleri'ne yapacağı ziyaret iptal edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Odatv'nin gündeme taşıdığı iddiayla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.
Galata Köprüsü altındaki balıkçıda 41 Bin 800 liralık hesap şoku: Istakoza 18 Bin TL yazdılar Galata Köprüsü altındaki balıkçıda 41 Bin 800 liralık hesap şoku: Istakoza 18 Bin TL yazdılar Bodrum'dan gelen fahiş adisyon fiyatlarının ardından bir haber de İstanbul'dan geldi. Galata Köprüsü'ndeki bir restoranda gelen hesap dudak uçuklattı. Levreğinden ıstakozuna, pirzolasına kadar masada yok yoktu ama 41 bin 800 lira hesap geldi.
Yandaş Yeni Şafak yazarı AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'ye saldırdı: Gerzek, Geri zekalı Yandaş Yeni Şafak yazarı AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'ye saldırdı: Gerzek, Geri zekalı Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'nin İsrail ile ticaret ilişkilerini değerlendirdiği konuşmasında söylediği, "Yani eyvallah, İsrail'in Müslümanlara yaptığı bebek katliamını nefretle kınıyoruz. Ama diğer taraftan da ticaretin hiç kimseye zarar vermeyen bölümleriyle ilgili de, İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke. 6 satıp 1 aldığımız bir ülke" sözlerine sert tepki gösterdi.
Kübra Par et döner dürüm yerine nasıl kazık yediğini anlattı Kübra Par et döner dürüm yerine nasıl kazık yediğini anlattı Restoranlardaki fahiş fiyatları boykot kararına katılan gazeteci Kübra Par, dönercide yaşadığı bir olayı anlattı.
AKP lüks şatafat, ıstakoz ve Rolex kıskacında: Erdoğan bu paylaşımlara ne diyecek? AKP lüks şatafat, ıstakoz ve Rolex kıskacında: Erdoğan bu paylaşımlara ne diyecek? Vatandaşların yüksek enflasyon karşısındaki yaşam mücadelesi her heçen gün daha zor bir hal alırken AKP'li zenginler şatafatlı hayatlarını sergilemeye devam ediyor. Son olarak AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Seçil Baştar Erkoç'un paylaşımı tepki çekti.
Gelecek hafta temettü ödemesi yapacak 5 şirket Gelecek hafta temettü ödemesi yapacak 5 şirket Şirketler, genel kurulları tarafından onaylanan temettü kararlarını paylaşıyor. İşte şu an itibarıyla gelecek hafta temettü ödemesi kesinleşen 5 şirket...
Erdoğan'dan Bülent Arınç'a Manisa fırçası: MHP adayına destek vermek yanlıştı deyince.. Erdoğan'dan Bülent Arınç'a Manisa fırçası: MHP adayına destek vermek yanlıştı deyince.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Toplantısı’nda, MKYK üyelerinin yerel seçimlerdeki yenilgi ile ilgili “Küskün AKP’liler başka adaylara çalıştı. Bu kadar seçmenin sandığa gitmeyeceğini öngöremedik. Bazı arkadaşlarımız nefsine yenik düştü” savunmasını yaptığı kaydedildi
Saray'dan flaş açıklama: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var Saray'dan flaş açıklama: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı canlı yayında ekonomiye yönelik açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadele konusunda değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, "Haziran, temmuz, ağustos enflasyonunu kastediyorum. Bu üç ayı topladığınızda yüzde 20 civarında, 20 puan civarında bir düşüş beklentimiz var" dedi. Yılmaz, emekliye yönelik de bazı çalışmaların olduğunu söyledi.
Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor... Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor... Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Türkiye'nin son 5 yılda ekonomide çağ atladığını belirterek, "dövizin can çekiştiğini, TL'nin destan yazdığını" savundu.