Burcu Orhan Hullu

Yazar burcuhullu@yahoo.com
TÜM YAZILARI
Venüs Boğa Burcunda: Mayıs ayında hangi burçlar nasıl etkilenecek? Dünyada doğal afetler ve toprak kaymaları, ekinlerle ilgili bir takım problemler gündeme gelebilir. Neptün’ün 29 ° Balık burcunda ilerlemesiyle su ile ilgili konularda bazı krizli durumları, aşırı yağışları beraberinde getirebilir.
8 Nisan Koç Burcunda Güneş Tutulması hangi burçları etkileyecek? Finansal anlamda ise Venüs - Neptün döngüleri kredi, borç sorunlarını açığa çıkartabilir. Bu dönem bu konuları daha fazla konuşuyor olacağız. 25 Mart Ay Tutulması hangi burçları nasıl etkileyecek? Kişisel olarak Yeniay haritasını incelediğimizde, Neptün etkisi biraz içimize dönüp düşünmemiz gerektiğini bizlere hatırlatıyor. Manevi konulara yoğunlaşacağımızı, neşeyi mutluluğu dışarıda aramak yerine içimizde arayacağımızı söyleyebiliriz.
Ocak Şubat gökyüzü rehberi: Burçları Şubat ayında neler bekliyor? 25 Ocak’ta Aslan burcundaki Dolunay  müttefikimiz olan ülkelerle aramızda gerginliklere sebebiyet verebilir. Dış borçların gündeme geleceği, vergilerle ya da ödemelerimizle ilgili krizlerin yaşanabileceği bir süreç olabilir.  2024 yılının en şanslı burçları: Ocak ayında hangi burçları neler bekliyor? 2024 yılına öncelikle ekonomik açıdan bakarsak; Pluton  21 Ocak 2024  tarihine kadar Oğlak burcundaki ilerleyişini sürdürmesiyle Türkiye açısından  ele aldığımızda vergi, kredi, ödemeler konusunda bazı zorlanmalar yaşayacağımızı söyleyebiliriz.